Driver1468621779 Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Test Drive unlimited:je tu někdo kdo by si zahrál test drve přez NET? TADY MÁM SEZNAM ZE KTERÝHO SI VŽDY VYBERETE CO CHCETE: Pro začátečníky poznání světa Test Drive.................................100 km poznání světa Test Drive..................................50 km nejhezčí místa ve světě Test Drive.....................70 km Pro pokročilé rychlostní rekordy na dálnici..............................10 km závod............................................................2 km závod............................................................5km NAPIŠTE SEM VAŠE Nicky a řekneme si kde se sjedeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 No kdybych si to znova nahrál do PSP, tak bychom mohli dát :) můj nick je DAVEXX. Kdyžtak napiš SZ 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 ja nejak nechapu ten multak, v menu sem dal MP ale byl sem nekde uplne sam a jezdil vubec nevim jestlli to nebyl jeste singl! neporadil by mi nekdo jak na to ?? myslim jako jak mam jet od Menu jestli vysvetlite urcite se rad pripojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 senpu: TDU se te hned pri startu pri zepta jestli chces jit online.. A mozna ze jsi pak jezdil sam, protoze jsi nemel nikoho v okoli :). Podivej se na tu mapku co je v menu hry.. meli by tam bejt ukazany momentalni pozice hracu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 senpu: TDU se te hned pri startu pri zepta jestli chces jit online.. A mozna ze jsi pak jezdil sam, protoze jsi nemel nikoho v okoli :). Podivej se na tu mapku co je v menu hry.. meli by tam bejt ukazany momentalni pozice hracu. Ok diky ale presne tak sem to delal a nikdo tam nebyl... mozna sem mel spatnou verzi:) kazdopadne Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 ja nejak nechapu ten multak, v menu sem dal MP ale byl sem nekde uplne sam a jezdil vubec nevim jestlli to nebyl jeste singl! neporadil by mi nekdo jak na to ?? myslim jako jak mam jet od Menu jestli vysvetlite urcite se rad pripojim no kdyz pustis hru pta se te to jestli chce hrat on-line nebo NEty das YES pak das infrastructure pripojis se a hodi te to do sveta jestli hrajes infrastructure poznas tak ze v menu kdyz stisknes start mas neco jako signal strenghno a ve svete s tebou je vice lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Tak ted taham verzi od marka , co takhle kdyby jsem dali v 9? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 no ja by som si tiez len tak zajazdil kedy by to slo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 slo by to klidne ted.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Sakra ja uz si musim pridit ten router :D. Az bude router tak klidne zaparim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 no kde sa mozme stretnut na mape? a ako sa volas na tdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 jmenuju se DriverCZE sraz je nahore na mape v pred barakem Kaihalulu House Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 OK ukecali jste mě :D jdu si to nahrát na kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Hej lidi ja jsem vas nejak vubec nepobchopil. Infrastrukture funguje jako internet normalne ne? Tak proc musime byt na jednom miste aby jste to mohli spolu hrat? To je pak ad-hoc ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 na jednom místě na mapě ve hře... ale asi neví, že tam jsou friends atd, takže stačí poslat výzvu... tak lidi v 23:00 zakládám online hru v restaurantu, kdyžtak se pojde - můj nick DAVEXX (kdo to neumíte hrát - jde to v každém restaurantu na mapě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 na jednom místě na mapě ve hře... ale asi neví, že tam jsou friends atd, takže stačí poslat výzvu... tak lidi v 23:00 zakládám online hru v restaurantu, kdyžtak se pojde - můj nick DAVEXX (kdo to neumíte hrát - jde to v každém restaurantu na mapě) si se pos*al?si myslis ze jsem bodyguard billa gatese?ja taky nekdy spim. ale mozna tam budu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 No lol zajimava hra :D. Je potreba originalni UMD? Nebo staci tahle hra v ISU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 jj jde to hrát i s isem po netu... we kolik ti je, že nevydržíš do 11 vzhůru?:blink2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Super az bude router urcite zahraju s vama :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 jj taky jsem kvůli psp a note kupoval router : ) mám D-link 524 a max spokojenost... akorát se mi dlouho nešlo připojit na TDU servery a pak jsem našel na ofiko fóru, že je celej server dole několik týdnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 jj jde to hrát i s isem po netu...we kolik ti je, že nevydržíš do 11 vzhůru?:blink2: vydrzim ale tou dobou uz leziv v posteli a poslouchám muziku nebo koukám na youtube teda pokud neni neco dobreho v televizi to vidrzim klidne i do rana ale jinak....----------------- no jo tak v 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 já ležim v posteli a pařim na psp. (když nejsem u kompu nebo venku s hakisákem).. to není zas tak velkej rozdíl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.