conter Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Tak mam tu malo anketu...celkem me to zajima...kdyz mate zdroj v Xboxu i zasuvce a xko je vypnuty(oranzova didoa na zdroji) tak by me zajimalo kolik zdroj takhle žere elektriky?diky za odpoved;) ae spis me zajima jestli ho mate porad v elektrice nebo po vypnutí Xka zdroj ze zasuvky vytahnete? hlasujte v ankete:arrowu: a piste komenty:D;) EDIT: jo pri vypnuti zdroje ze zasuvky automaticky vypadne datum a čas...štve vás to?:D mě strašně :censored: xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 no vono to dost hřeje tak něco málo to žrát bude xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Červenec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 no vono to dost hřeje tak něco málo to žrát bude xD Já dycky vytahnu a pak zandam... akorat ten datum me stve...ae co tak mam savy z roku 2005 no:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Já dycky vytahnu a pak zandam... akorat ten datum me stve...ae co tak mam savy z roku 2005 no:lol: njn máš to mít připojený k xbox live;) zahraj si quake4 a uvidíš jak ten datum tě bude štvát xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 ja to mam furt v elektrice:D..tu kravu co sviti oranzove mam za telkou takze me je to jedno:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Červenec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 njn máš to mít připojený k xbox live;) zahraj si quake4 a uvidíš jak ten datum tě bude štvát xD proc?:D kvuli cemu? Live budu mit az bude kabel na net xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 proc?:D kvuli cemu? Live budu mit az bude kabel na net xD no tak zapneš... hraješ večer vypneš odpojíš ráno zahraješ chcípneš a hledáš save myslíš s že se ti to neukládá ... xD po chvíli ho najdeš někde v pr.eli xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 ja bych hlasoval 3. moznost , koupil jsem si prodluzovacku s takovym knoflikem a prepetovou ochranou , na noc vzdycky vypnu jenom pres ten knoflik => a nesviti zadne "strasidelne" svetlo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Červenec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 ja bych hlasoval 3. moznost , koupil jsem si prodluzovacku s takovym knoflikem a prepetovou ochranou , na noc vzdycky vypnu jenom pres ten knoflik => a nesviti zadne "strasidelne" svetlo :-D no jo ae vypadne ti datum ne? :P:D;):( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 já to mám furt zapojený a tamtu velkou věc :D mam za stolkem na TV takže mi to je v celku jedno :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Ja vytahuju jenom kabel ze zdroje a ne ze zastrcky, je to pro me snazsi ho tam pak strcit nez se krcit pod stolem a strkato to tam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 8, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Ja to nevytahuju vubec , nezda se mi ze by se to nejak zahrivalo... Mam to pod telkou a moc to svetylko neni videt , ale i kdyby neni prece problem jej necim prelepit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 odpověd na prvni otázku v prvním postu : El. zařízení ve stand-by režimu vetšinou žerou okolo 45% než když je Xbox zapnutý (on) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phlanx Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 mam na boxu vetrak a ten maka i po vypnuti tak jen proto to rvu ze zdroje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 odpověd na prvni otázku v prvním postu :El. zařízení ve stand-by režimu vetšinou žerou okolo 45% než když je Xbox zapnutý (on) heh, dobra blbost.. Je pravda, ze to zere par W.. do 10W.. spis okolo 5ti W cca.. Ale 45% :D Muzu dokazat.. Mam doma takovej ten meric, co se strka mezi pristroj a zasuvku a vidite, kolik to zere :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 heh, dobra blbost.. Je pravda, ze to zere par W.. do 10W.. spis okolo 5ti W cca.. Ale 45% :D Muzu dokazat.. Mam doma takovej ten meric, co se strka mezi pristroj a zasuvku a vidite, kolik to zere :-) Ok. Já to čet v ňákym časáku( myslim že instinkt), konkretni priklad tam byla televize.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Ok. Já to čet v ňákym časáku( myslim že instinkt), konkretni priklad tam byla televize.... heh nevim tedy, o jakou TV by se jednalo.. mame 72" Philips (CRT) a zere 1W ve stand-by .. ;) Prakticky tam jede jen LEDka, trafo, zalozni napajeni pameti.. Uz i ten 1W je hodne.. Nejvice je ztrata na trafu - tepelna ztrata.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rea.lista Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 ehm -72" CRT, to znamená 72*2,54=183 cm úhlopříčka:roll:. Tak to bude žrát asi více než pračka a myčka dohromady. Kdepak jsi takovou TV koupil?:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Mno já mám rozdvojku v ní mám zapojenou Tv i xbox a vždy jen vyndám rozdvouku a je to nic neřešim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Ahoj taky by mě docela zajímalo co je lepší ? .. ;) Nechávám to v zásuvce pořád, ale pokud by to moc "žralo" tak bych změnil režim a vytahoval to .. co myslíte ? Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Ja to nechavam v zasuvce, trafo mam hozene jako par lidi tady za TV stolkem, takze me svitice LEDka netrapi. A protoze mam doma merak, tak me take zajimalo, kolik to zere ve stand-by a vypnuty box ma spotrebu urcite mensi nez 1W, jelikoz pri vypnuti xboxu ukazuje merak 0. Coz je pohoda. Jinak takova perlicka, kdyz jsem si delal takovej pruzkum s merakem co kolik zere ve stand-by, tak absolutni rekordman byli 5+1 repro od geniusu (takove ty drevene). Ve stand-by kolem 20W!!! :ziped: To je absolutni hruza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 já sem si na to světýlko kápnul korektor na propisky :) takže to světýlko neni vydět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Mě už to světýlko svítí od 8.8.2008:D a nějak mě netrápí kolik to bere...;)Ta dioda je stejně pod poličkou takže není vidět.Jinak mám dotaz...má nějaký vliv to když je to trafo na zemi přesněji na koberci?díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 nemá... jaký by to mělo mít ? :) taky to tak mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Tak já nevim...když jsem ho měl na schodě tak mi přišel o dost chladnější než teď v tom hodně huňatém koberci:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.