Zavorka Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 tak jakej to byl? a kolik za něho bylo? xD můj asi nejzábavnější byl v Battlefieldu Bad Company letěl jsem v helikoptéře (multiplayer) no a někdo mě pěkně sejmul(nevim čím) a tak padám k zemi a rozhodl jsem se vyskočit a tak padám padám...bum bác na zem...mrtvej... koukám... 10gs detailněji koukám a u toho napsaný .... There is no parachute,right? :lol: xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 tak to je dobre :D, ja bychz mel tak mozna v orange boxu za sejmuti chlapika zachodem :D, taky 10gs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Muj nejzabavnejsi archievment byl tenhle... akorat kdyz sem zase zapnul Xko tak mi to nepricetlo gamescore...:blink::lol::lol::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 muj achievment :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Battlefield: Bad Company (singleplayer): Manic Lumberjack - za "pokácení" malého lesa The Hypochondriac - 50x použit Auto Injector Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 muj taky BF singleplayer sem v druhy missi a nicim vse kolem sebe a uz v druhy missi sem dostal HOME WRECKER (Nicitel domovu :D :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onzin Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Warn coffe po druhý zchůzce v GTA4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 nejvíc se mi od vás líbí 6 milion kills a red ring of death achievment :D sám už ani nevím xko už chvíli nehraju...a kdy jsem se u achievmentu pobavil....ani nevím :) ale možná že něco u crash of the titans ten byl ulítlej dost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 call of duty 3 --- dohrat misi bez zbrani (attackovat jenom bashem xD ) u toho sem se spis vynervoval skakal sem tam po vsech jak mental a joystick mackal jak na tripu xD ale pobavil sem se u toho maximalne xD vzdycky vyskocit za roh a bash a lezel xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 ^^ to je je achievement? Lol, tak to sleduju az ted, on je nejenom blbe nazev topicu, ale i cele sekce xD Ma to bejt achievement.. viz. http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_Achievement_system#Xbox_Live_features_.28specific_to_the_Xbox_360.29 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 ^^ to je je achievement? jj za 100g a tezkej jak pi_a xD nesmis vystrelit z niceho z ceho se strili a muzes proste jen bashovat a hazet granaty xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 no tak jsem naratil na další joke achievment xD ... v cobře 11 crash time 2(burning wheels) Cheater 10G 100x resetovat závod/misi :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrAySr Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 no tak jsem naratil na další joke achievment xD ... v cobře 11 crash time 2(burning wheels) Cheater 10G 100x resetovat závod/misi :lol: Tak to by me teda hafo nebavilo to 100x resetovat :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 nejzábavnější byl konec broken bonds bylo to strašně těžký a sice jsem se nezasmál ale pobavil byly za to 2 achievmenty 30 a 65 gs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 BOLT 5GS usínal jsem .....až jsem usnul sejmul mě nejlehčí nepřítel ve hře a probudil mě získaný ajch :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Co to je teb Blot? Z jaky hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Hra se jmenuje BOLT. Je to takovej pes, který má místo očí snad laser, nebo co to je a tím zabíjí kolem sebe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 docela me pobavil v bad company I love gold Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Větěina achievementu ma docela trefný název, ale v poslední době mě dostal ajch ze Star Wars The Force Unleashed. V první misi, když hrajete za Vadera a zabíjíte i Stormtroopery, tak vám vyskočí ajch s názvem něco jako "Těžký den v práci". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 F.E.A.R. -> 5x umřít za 0 bodů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Capture the "Bad" Moment v Battlefield: Bad Company vybral jsem si ho jako nejzábavnějšího, protože pro některé uživatele, jako já, je nemožné ji udělat, protože když vyfotím nějaký ten screen, tak začne lagovat připojení a nakonec to hodí hlášku "Upload failed" a už mi to hodilo tolikrát, že je to až k smíchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 asi v NBA Ballers Chosen One kdy jsem prohral 5. online ranked match a blikl mi achievement Loser za 0 GS :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 tak jsem získal další kterej mě dost pobavil ... ve Fear Files ... nechal jsem dojet titulky na konci hry x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.