Mike55 Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Ahoj. Mám dotaz, kde bych mohl sehnat demo TH: Project 8? Rozhoduju se totiž mezi tímto a Skate, ale Skate už jsem vyzkoušel a čuměl jsem na drát, tak uvidím jestli mě takhle zaujme i TH. Díky za odpověd PS.: THX nemine! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 jaj, no na storu prece, kde ses nedavno registroval :dozey: ty ses asi vazne uplne mimo... bude to ale jinej TH... Proving ground myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Červenec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 jaj, no na storu prece, kde ses nedavno registroval :dozey: ty ses asi vazne uplne mimo... Jooo??? Zajímavé, že ho nemůžu najít kámo. Je tam jen Proving ground! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 tak project 8 jako demo neni no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 No, tak tam to demo není a jinde ho neseženeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Červenec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 No neva. Tak si koupím Skate. Ale i tak- Dík. LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mike55
Ahoj. Mám dotaz, kde bych mohl sehnat demo TH: Project 8? Rozhoduju se totiž mezi tímto a Skate, ale Skate už jsem vyzkoušel a čuměl jsem na drát, tak uvidím jestli mě takhle zaujme i TH. Díky za odpověd
PS.: THX nemine!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts