N@rcot!c Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Mam problém s připojením přes kabel ke compu.V recovery menu mam nastaveno Toggle USB na disabled,když to hodim na enabled a dam exit tak se mi to neuloží :cry: pls helpněte někdo... ///změna názvu topicu tekken90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 8, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Aktivovane usb conection porad v xmb menu nejde , vzdy musis najet na setings -- usb conection.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N@rcot!c Odesláno Červenec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Mno jo romeno ale mně to PC nedetekuje přes USB connection...myslim že to je právě kvůli tomu že mam v recovery to USBéčko na disabled.A to mi nejde přepnout...:( ...kabelem to neni páč mp3 mi to najde v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MasterMIND Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 To USB v Recovery je jenom USB pro Recovery, na xmb to nemá vliv ;) EDIT: bože, já to tu napíšu a ještě dva lidi podemnou :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N@rcot!c Odesláno Červenec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 To neni dobrý:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Míra Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Mno jo romeno ale mně to PC nedetekuje přes USB connection...myslim že to je právě kvůli tomu že mam v recovery to USBéčko na disabled.A to mi nejde přepnout...:(...kabelem to neni páč mp3 mi to najde v poho Toggle USB v Recovery znamená, že PSP připojíš přes USB k PC. Je to zcela identické, jako když dáš v XMB USB Connection. Pokud ti kabel detekuje mp3 na tom stejném počítači a skrze stejný kabel, jedná se zřejmě o problém u výstupu z PSP... EDIT: Ještě mě napadá možné poškození USB ovladače (USB driver)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Mno jo romeno ale mně to PC nedetekuje přes USB connection...myslim že to je právě kvůli tomu že mam v recovery to USBéčko na disabled.A to mi nejde přepnout...:(...kabelem to neni páč mp3 mi to najde v poho -Jestli máš SLIM vypni USB charging v nastavení... -Vymeň USB port(možná používáš USB 1.0..chce to spíš 2.0) -Může být špatnej kabel -Může být FAKE nabo rozbitej memorystick(zkus dá kartu do čtečky a zapojit) -A poslední můžeš mít rozbité PSP btw. Jestli myslíš tu položku "Toggle USB" v recovery... tak to je právě pro připojení USBčka v recovery modu... a ne když to je disabled tak že ti nepůjde USB. EDIT: Tos ten název topicu změnil výborně:D už je to lepší... Za tohle dostaneš těch bodů ještě víc xD(předtím "pls pomocte mi" a teďka "babo raď !" :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N@rcot!c Odesláno Červenec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 teď sem testoval na noťasu a ten mi to najde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 teď sem testoval na noťasu a ten mi to najde... tak máš vadný USB na kompu... strč to jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Míra Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 teď sem testoval na noťasu a ten mi to najde... Tak tím se vylučují všechna HW poškození. Zkusil bych ten re-instal ovladačů. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N@rcot!c Odesláno Červenec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 jj už to fachčí,1.0 mi to asi ňák nepobírá:)budu to jen muset strkat jinam... thx... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Master1 Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 1.1? omg a pak se vsichni divej ze jim to na ty karty leze pomalu.... btw pokud by jsi mel USB 1.0 tak bys byl tad ze na tom vubec neco rozchodis protoze to neni format se standartem ;) sry za OT, ale musel sem si rypnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
N@rcot!c
Mam problém s připojením přes kabel ke compu.V recovery menu mam nastaveno Toggle USB na disabled,když to hodim na enabled a dam exit tak se mi to neuloží :cry: pls helpněte někdo...
///změna názvu topicu tekken90
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts