Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problém s USB

N@rcot!c

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Mno jo romeno ale mně to PC nedetekuje přes USB connection...myslim že to je právě kvůli tomu že mam v recovery to USBéčko na disabled.A to mi nejde přepnout...:(

...kabelem to neni páč mp3 mi to najde v poho

Toggle USB v Recovery znamená, že PSP připojíš přes USB k PC. Je to zcela identické, jako když dáš v XMB USB Connection.

Pokud ti kabel detekuje mp3 na tom stejném počítači a skrze stejný kabel, jedná se zřejmě o problém u výstupu z PSP...

EDIT: Ještě mě napadá možné poškození USB ovladače (USB driver)...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Mno jo romeno ale mně to PC nedetekuje přes USB connection...myslim že to je právě kvůli tomu že mam v recovery to USBéčko na disabled.A to mi nejde přepnout...:(

...kabelem to neni páč mp3 mi to najde v poho

-Jestli máš SLIM vypni USB charging v nastavení...

-Vymeň USB port(možná používáš USB 1.0..chce to spíš 2.0)

-Může být špatnej kabel

-Může být FAKE nabo rozbitej memorystick(zkus dá kartu do čtečky a zapojit)

-A poslední můžeš mít rozbité PSP

btw. Jestli myslíš tu položku "Toggle USB" v recovery... tak to je právě pro připojení USBčka v recovery modu... a ne když to je disabled tak že ti nepůjde USB.

EDIT: Tos ten název topicu změnil výborně:D už je to lepší... Za tohle dostaneš těch bodů ještě víc xD(předtím "pls pomocte mi" a teďka "babo raď !" :D)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu