Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Tečky na display

Cheater

Otázka

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Aha,tak dekuji a co by se stalo kdybych to neudelal??Kamarad rika ze je to normalni chyba displaye ze to dela u LCD veci...Nevim,nevim

jj sám mám taky 1 DP... max. tak 3. a pak už by měla proběhnout reklamace... můžou pak přibývat a najednou máš PSP s neštovicema a vypršenou záruku. Pak už nic neuděláš... Spravit to nejde. Vymění ti display a daj ti ho zpátky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

heh, mam 7 SP a vnimal jsem je prvni 2 mesice cca,pak jsem bud castecne oslepl, diky neustalemu hrani na PSP, nebo jsem je prestal vnimat..

Na DS mam taky asi 2, nebo 3 SP - ale tam jsou jeste drobnejsi a jeste hure viditelne - cerne plochy na DS jsou opravdu malo...

Odkaz ke komentáři

• 0
heh, mam 7 SP a vnimal jsem je prvni 2 mesice cca,pak jsem bud castecne oslepl, diky neustalemu hrani na PSP, nebo jsem je prestal vnimat..

Na DS mam taky asi 2, nebo 3 SP - ale tam jsou jeste drobnejsi a jeste hure viditelne - cerne plochy na DS jsou opravdu malo...

sry za OT ae myslis to DS kery jsem ti prodal?:shock::blink::shock: ja tam nevidel ani jeden...:shock:

Odkaz ke komentáři

• 0
sry za OT ae myslis to DS kery jsem ti prodal?:shock::blink::shock: ja tam nevidel ani jeden...:shock:

Jo myslim - je to krasne videt na cerne orazovce (nesmi byt vypnute podsviceni) - ale jak rikam, nevadi mi to :-)

Pokud už nemáš PSP v záruce, můžeš si koupit display nový (cca 1300 Kč + 400 Kč (montáž) = 1700 Kč). Ale rozhodně bych PSP neprodával na součástky jen kvůli tomu, že má 10 DP.

To jsou trochu mimo ceny ne?! Displej uz davno sezenes za cca 700Kc a mene a montaz zdarma (si snad zvladne nacvaknout sam ne?).. Ale s tim rozprodavanim take souhlasim - kravina rozprodavat to jen kvuli DP.. :cheesygrin:

hele lidi spis reknete kdyz dislej je ok.. za jak dlouhou dobu hrani se tam muze neco objevit.... jinak taky si myslim ze na soucatky to rozprodat je chujovina

Samo se tam neobjevi, je to vyrobni vada - takze bud uz od koupi, pripadne par dni po koupi se to projevi, pozdeji ne - leda ze by jsi s tim displejem triskal (ale to by spis rupnul) - nebo kdyby jsi ho promackaval etc..

Takze pokud to tam nemas ted, nemas se ceho bat..

Odkaz ke komentáři

• 0
To jsou trochu mimo ceny ne?! Displej uz davno sezenes za cca 700Kc a mene a montaz zdarma (si snad zvladne nacvaknout sam ne?).. Ale s tim rozprodavanim take souhlasim - kravina rozprodavat to jen kvuli DP.. :cheesygrin:

OK... Já jsem vzal první cenu, kterou jsem našel.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu