Malarkky Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Cuss, kopiroval jsem si hry do psp, ale kdyz se pak podivam a chci hrat, jedna tam chybi (dungeon siege) kdyz to dam znovu do kompu, v psp hra je, smazal jsem ji a znovu nakopiroval a porad tam neni, vite cim to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Cuss, kopiroval jsem si hry do psp, ale kdyz se pak podivam a chci hrat, jedna tam chybi (dungeon siege) kdyz to dam znovu do kompu, v psp hra je, smazal jsem ji a znovu nakopiroval a porad tam neni, vite cim to je? a neni ta hra PSX:idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarkky Odesláno Červenec 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Nn neni, uz jsem ji jednou hral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 zkus zformatovat kartu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarkky Odesláno Červenec 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 No to se mi prave nechce :D me strasne dlouho trva kopirovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 ale ja v tom vidim ten problem :D tak abys to mohl pařit tak to objetuj ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarkky Odesláno Červenec 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Budu muset :D chjoooo. Ale jen kvuli brachovi, chcem to zkusit pro dva :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Malarkky
Cuss, kopiroval jsem si hry do psp, ale kdyz se pak podivam a chci hrat, jedna tam chybi (dungeon siege) kdyz to dam znovu do kompu, v psp hra je, smazal jsem ji a znovu nakopiroval a porad tam neni, vite cim to je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts