Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Najednou se vypne?!

luschak

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
ja vim co tomu je.............

.... je to rozbity:D:psp:

p.s. ja vim zbytecnej prispevek ale me to nedalo......

Jsi idiot, příště si nech svoje výlevy pro někoho jiného ... :dozey:

A teď k topicu, dělalo mi to samé ... Byla to chyba baterie, potom jsem ji vypodložil z kraje a bylo vše v pohodě, zkus se na to podívat ...

PS: Dejte někdo tomu greenhornovi kartu nebo aspoň ban ... Aby se uvědomil, že není king, a že nemá nárok si tady otvírat hubu a spamovat ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

tohle podle me muze bejt jedine baterkou... pri spatnym isu by se psp jen seklo, po chvili treba vypnulo

pokud mas v okoli nekoho s psp, pujc si na par dnu jeho baterku a pozoruj chovani psp :D

no a samozrejme pokud se akumulator v psp nejak pohybuje, tak to vypodloz treba tim ohlym papirkem... ale s timhle jsem se jeste nesetkal a moc neverim ze by tomu tak s originalnim akumulatorem bylo

brento to rozhodne :D MP > 333mhz takt a konec :D ale stejne se to psp nevypne no :D

Odkaz ke komentáři

• 0
tohle podle me muze bejt jedine baterkou... pri spatnym isu by se psp jen seklo, po chvili treba vypnulo

pokud mas v okoli nekoho s psp, pujc si na par dnu jeho baterku a pozoruj chovani psp :D

no a samozrejme pokud se akumulator v psp nejak pohybuje, tak to vypodloz treba tim ohlym papirkem... ale s timhle jsem se jeste nesetkal a moc neverim ze by tomu tak s originalnim akumulatorem bylo

Ja myslim, ze (jinak skvely) Flatout dokaze spolehlive zaseknout hodnekrat jakekoliv PSP :D

Odkaz ke komentáři

• 0

Presne tak PSP sa len tak odrazu nemoze vypnut kvoli ISU. Aj ked je divne ze to je vzdy tak po troch dnoch ... No tak ci tak sa pozri ci tam ta baterka nepochoduje. Mozno este nejake problemy s doskou. Mne sa nikdy nevyplo a zamrza tak raz za mesiac :) A ked mas zaruku a trpezlivost tak kludne reklamuj ale ja by som to kvoli takej blbosti urco nereklamoval.

Dodos: ty trapny magogo cakaj ban si tu kazdemu len na smiech

Odkaz ke komentáři

• 0
Presne tak PSP sa len tak odrazu nemoze vypnut kvoli ISU. Aj ked je divne ze to je vzdy tak po troch dnoch ... No tak ci tak sa pozri ci tam ta baterka nepochoduje. Mozno este nejake problemy s doskou. Mne sa nikdy nevyplo a zamrza tak raz za mesiac :) A ked mas zaruku a trpezlivost tak kludne reklamuj ale ja by som to kvoli takej blbosti urco nereklamoval.

Dodos: ty trapny magogo cakaj ban si tu kazdemu len na smiech

presne tak, taky s tim nemam problemy, presne jak rekl zeke a marek.. zkontroluj si, zda ti tam baterie neskace..

Dodo, ty jsi vazne ubozacek, .. posthunter hloupej.. tvoje odpoved je dalsi OT & spam..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu