luschak Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Nevíte proč se mi někdy během hraní samo od sebe vypne PSP? A Když ho nahodím tak zase jde stáva se mi to tak jednou za 3 dny. Nevíte co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 zkontroluj .. kontakt baterie .. jestli mas spravne ISO .. nemas neoriginalni baterii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honza222 Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 U některejch her to děla (aspon u mě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Mně to taky občas dělávalo (dneska už nic nehraju:)), teda mně PSP zatuhl a musel jsem ho vypnout a zapnout. Ale pokud je to jednou za tři dny, tak je to v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Mě se to taky stávávalo :) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dodos Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 ja vim co tomu je............. .... je to rozbity:D:psp: p.s. ja vim zbytecnej prispevek ale me to nedalo...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 ja vim co tomu je................. je to rozbity:D:psp: p.s. ja vim zbytecnej prispevek ale me to nedalo...... Jsi idiot, příště si nech svoje výlevy pro někoho jiného ... :dozey: A teď k topicu, dělalo mi to samé ... Byla to chyba baterie, potom jsem ji vypodložil z kraje a bylo vše v pohodě, zkus se na to podívat ... PS: Dejte někdo tomu greenhornovi kartu nebo aspoň ban ... Aby se uvědomil, že není king, a že nemá nárok si tady otvírat hubu a spamovat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Zohle je celekm bezne....uz sem si zvyknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 tohle podle me muze bejt jedine baterkou... pri spatnym isu by se psp jen seklo, po chvili treba vypnulo pokud mas v okoli nekoho s psp, pujc si na par dnu jeho baterku a pozoruj chovani psp :D no a samozrejme pokud se akumulator v psp nejak pohybuje, tak to vypodloz treba tim ohlym papirkem... ale s timhle jsem se jeste nesetkal a moc neverim ze by tomu tak s originalnim akumulatorem bylo brento to rozhodne :D MP > 333mhz takt a konec :D ale stejne se to psp nevypne no :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 tohle podle me muze bejt jedine baterkou... pri spatnym isu by se psp jen seklo, po chvili treba vypnulopokud mas v okoli nekoho s psp, pujc si na par dnu jeho baterku a pozoruj chovani psp :D no a samozrejme pokud se akumulator v psp nejak pohybuje, tak to vypodloz treba tim ohlym papirkem... ale s timhle jsem se jeste nesetkal a moc neverim ze by tomu tak s originalnim akumulatorem bylo Ja myslim, ze (jinak skvely) Flatout dokaze spolehlive zaseknout hodnekrat jakekoliv PSP :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dodos Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Jsi idiot, příště si nech svoje výlevy pro někoho jiného ... :dozey: jeeee aby se nam panacek nerozbrecel..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Presne tak PSP sa len tak odrazu nemoze vypnut kvoli ISU. Aj ked je divne ze to je vzdy tak po troch dnoch ... No tak ci tak sa pozri ci tam ta baterka nepochoduje. Mozno este nejake problemy s doskou. Mne sa nikdy nevyplo a zamrza tak raz za mesiac :) A ked mas zaruku a trpezlivost tak kludne reklamuj ale ja by som to kvoli takej blbosti urco nereklamoval. Dodos: ty trapny magogo cakaj ban si tu kazdemu len na smiech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Presne tak PSP sa len tak odrazu nemoze vypnut kvoli ISU. Aj ked je divne ze to je vzdy tak po troch dnoch ... No tak ci tak sa pozri ci tam ta baterka nepochoduje. Mozno este nejake problemy s doskou. Mne sa nikdy nevyplo a zamrza tak raz za mesiac :) A ked mas zaruku a trpezlivost tak kludne reklamuj ale ja by som to kvoli takej blbosti urco nereklamoval.Dodos: ty trapny magogo cakaj ban si tu kazdemu len na smiech presne tak, taky s tim nemam problemy, presne jak rekl zeke a marek.. zkontroluj si, zda ti tam baterie neskace.. Dodo, ty jsi vazne ubozacek, .. posthunter hloupej.. tvoje odpoved je dalsi OT & spam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FKGablonz Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 zdar. kdyz mi PSP spadlo tak mi tohle pak delalo a bylo to baterkou. A papirek to spravil takze tam dej papirek a melo by to bejt v poho. Sry za OT. A na toho Dodose se nezlobte nemyslel to urcite ve zlym.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luschak
Nevíte proč se mi někdy během hraní samo od sebe vypne PSP? A Když ho nahodím tak zase jde stáva se mi to tak jednou za 3 dny. Nevíte co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts