wizzy Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Kdyz testuju OBLIVION na xko abych vedel jestli ma PAL a stealth tak to napise:Video File is broken a PFI file is broken nedostanu ban??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 stahni si to znovu odjinud .. ban by sis zasloužil tady za ty keci o stealthu atd. :D:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Já jsem tahal starou hru X-Men 3: The Game a když jsem ho projížděl dvdmulleterem, tak mi taky napsal chyby ale dokázal je opravit a všechno ted běhá v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 oblivion nema multiplayer ne? banana nedostanes a pro jistotu odpoj eth kabel (: jinak zkus toho ale nezkousel sem http://rapidshare.com/files/25949072/OBLIVION.PAL.rar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 topmen Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 daj autofix , ono to samo opravi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wizzy
Kdyz testuju OBLIVION na xko abych vedel jestli ma PAL a stealth tak to napise:Video File is broken a PFI file is broken nedostanu ban???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts