Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

RYTHM v.8 revoluce pro skladaní hudby na psp

Jakub Ries

Recommended Posts

Rythm..dalsi hombrew verze již slavného a nejlepšího hudebního programu pro konzoli PSP přišla po roce s dalším skvělým vylepšením! Čtěte, stahujte a skládejte, neboť nyní se tento program hodně podobá Fruityloopsům což je naprostá bomba. Konečně mohu říci že je vytvořený program na PSP s plnou podporou klasických funkcí hudebních softwarů pro kvalitní tvorbu el. hudby a to třeba na cestách či dovolené:).....samozřejmě k profesionálním programům to má ješte daleko(i vzhledem k omezenému výkonu psp) a nikdy se s nimi z hlediska kvality zpracování zvuku nevyrovná, ale zakladní funkce potřebné pro skladání na urovni obsahuje..takže je to takova hračka pro zasvědcené a dá se vytvořit pěkná skladbička třeba na hotelu v karibiku:)..mejte se..tady je odkaz ( čerpal jsem z ofic.zdrojů, ale vám zasílam odkaz v češtině) :

http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006030029

mam už 40sekund složené skladby..tak pro ukazku posílám..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem to stáhl jakmile jsem to objevil na PSP-news :) udělal jsem taky jeden song, pravda, o dost horší než ten tvůj :D ale na to, že mi to nikdy zázračně nešlo ani s Fruityloops ten můj song ujde (a ten tvůj je dooost dobrej ;) )...ten můj byl čistě beat bez melodie, protože já nevim, jak jí můžu změnit, chtěl jsem si udělat aspoň basovou linku, ale nvm jak se dostanu do toho "piánka", kde se to mění :D poradíš mi, prosim?

Odkaz ke komentáři

Taky jsem to stáhl jakmile jsem to objevil na PSP-news :) udělal jsem taky jeden song, pravda, o dost horší než ten tvůj :D ale na to, že mi to nikdy zázračně nešlo ani s Fruityloops ten můj song ujde (a ten tvůj je dooost dobrej ;) )...ten můj byl čistě beat bez melodie, protože já nevim, jak jí můžu změnit, chtěl jsem si udělat aspoň basovou linku, ale nvm jak se dostanu do toho "piánka", kde se to mění :D poradíš mi, prosim?

No díky za gratulaci:)Nic moc ten song neni..hlavne ma jen 40 sekund(zatim). Jinak k tomu ovladani ..je vse popsane v navodu i s obrazkama..pokud ale nekdo chce vysvetleni podrobnejsi v cestine muzu ho zpracovat..ale da mi to dost prace tak pockam jeste na dalsi reakce. Jinak na to skladani melodie(pianoroll) se dostanes tim ze podrzis 2sekundy R tlacitko a tim prepinas mezi efektama, sekvencerem a prave pianorollem

Odkaz ke komentáři

Sakra, jak tak koukam, tak vás to moc nechytlo, ale mělo by ;) stačí 10 minut a můžete si složit takovejhle fakt stupidní podklad k songu od Eminema - Who knew ;) (v souborech je moje verze a pak samotná písnička) :bash: (doufam, že čim víc bude ukázek, tim víc to lidi chytne :D )

Odkaz ke komentáři

V rhythm delam od verze 7 a po pravde uz 7 byla profi....jedinej problem tohodle programuje, ze neumi zaoblovat attack a release samplu do nuly, tim padem produkuje pomerne nechutny kliky cas od casu...dalsi vec ktera mi v 8 chybi, je moznost vyexportovat kazdou stopu zvlast...ted jde jenom pattern, takze se bude muset pri dodelavani strihat....no kdyby mel nekdo nejakej inteligentni dotaz, rad odpovim

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu