Jakub Ries Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Rythm..dalsi hombrew verze již slavného a nejlepšího hudebního programu pro konzoli PSP přišla po roce s dalším skvělým vylepšením! Čtěte, stahujte a skládejte, neboť nyní se tento program hodně podobá Fruityloopsům což je naprostá bomba. Konečně mohu říci že je vytvořený program na PSP s plnou podporou klasických funkcí hudebních softwarů pro kvalitní tvorbu el. hudby a to třeba na cestách či dovolené:).....samozřejmě k profesionálním programům to má ješte daleko(i vzhledem k omezenému výkonu psp) a nikdy se s nimi z hlediska kvality zpracování zvuku nevyrovná, ale zakladní funkce potřebné pro skladání na urovni obsahuje..takže je to takova hračka pro zasvědcené a dá se vytvořit pěkná skladbička třeba na hotelu v karibiku:)..mejte se..tady je odkaz ( čerpal jsem z ofic.zdrojů, ale vám zasílam odkaz v češtině) : http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006030029 mam už 40sekund složené skladby..tak pro ukazku posílám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy.b Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Taky jsem to stáhl jakmile jsem to objevil na PSP-news :) udělal jsem taky jeden song, pravda, o dost horší než ten tvůj :D ale na to, že mi to nikdy zázračně nešlo ani s Fruityloops ten můj song ujde (a ten tvůj je dooost dobrej ;) )...ten můj byl čistě beat bez melodie, protože já nevim, jak jí můžu změnit, chtěl jsem si udělat aspoň basovou linku, ale nvm jak se dostanu do toho "piánka", kde se to mění :D poradíš mi, prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Červenec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Taky jsem to stáhl jakmile jsem to objevil na PSP-news :) udělal jsem taky jeden song, pravda, o dost horší než ten tvůj :D ale na to, že mi to nikdy zázračně nešlo ani s Fruityloops ten můj song ujde (a ten tvůj je dooost dobrej ;) )...ten můj byl čistě beat bez melodie, protože já nevim, jak jí můžu změnit, chtěl jsem si udělat aspoň basovou linku, ale nvm jak se dostanu do toho "piánka", kde se to mění :D poradíš mi, prosim? No díky za gratulaci:)Nic moc ten song neni..hlavne ma jen 40 sekund(zatim). Jinak k tomu ovladani ..je vse popsane v navodu i s obrazkama..pokud ale nekdo chce vysvetleni podrobnejsi v cestine muzu ho zpracovat..ale da mi to dost prace tak pockam jeste na dalsi reakce. Jinak na to skladani melodie(pianoroll) se dostanes tim ze podrzis 2sekundy R tlacitko a tim prepinas mezi efektama, sekvencerem a prave pianorollem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy.b Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 Sakra, jak tak koukam, tak vás to moc nechytlo, ale mělo by ;) stačí 10 minut a můžete si složit takovejhle fakt stupidní podklad k songu od Eminema - Who knew ;) (v souborech je moje verze a pak samotná písnička) :bash: (doufam, že čim víc bude ukázek, tim víc to lidi chytne :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 Ou hezký:D...na to, že je to z PSP...kdybych měl homebrew tak bych do toho hned šel:). Dělá z vás někdo třeba v Reasonu?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
side Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 V rhythm delam od verze 7 a po pravde uz 7 byla profi....jedinej problem tohodle programuje, ze neumi zaoblovat attack a release samplu do nuly, tim padem produkuje pomerne nechutny kliky cas od casu...dalsi vec ktera mi v 8 chybi, je moznost vyexportovat kazdou stopu zvlast...ted jde jenom pattern, takze se bude muset pri dodelavani strihat....no kdyby mel nekdo nejakej inteligentni dotaz, rad odpovim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Jo jde to ten program neni nejhorsi tez zkusam ale v nem si nemuzu tak pohrat se zvukem jako ve FL a mohl tam byt aspon oscilator skoda ale jinak do prace dobra blbina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
side Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 no da se prepnout ze sample nebo loop modu do synth modu, kde nacpes jako sampl nejakou waveform a mas syntak...jednooscilatorovej square,saw, sine a modulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 To mi nestaci jsem rozezranej. Chtel jsem oscilator kde si vytocim svuj sound. Ale nemuzu po PSP chtit vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Dobrey programek a i ten "setik" co si zmt slozil taky pekny jen tak dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.