Gerry Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 potrebuju prevest film do mp4 aby mi to PSP prehral....jaky program mam na to pouzit??dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
handm3n Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 potrebuju prevest film do mp4 aby mi to PSP prehral....jaky program mam na to pouzit??dik! Co třeba tlačítko hledat?? Xvid4PSP nebo PSPVIDEO :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 jj jěště znám psp video express(ale nej je xvid4psp)... používej hledat.. je to v pravo nahoře v liště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NirvanaFanBoy Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 Já osobně používám MP4 Converter 1.0....sice je to stará verze ale je to jednoduchý....jen tam addneš film co chceš konvertovat, zmáčkneš jedno tlačítko a jedeš.....:psp::psp:8):D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 LOCK topic to Gerry: příště se dívej a nezakládej zbytečné topic, zbytečně zahlcujete forum ///locked tekken90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts