matof Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 Potřeboval bych nálepky s logem psp treba na monitor nebo na repraky nebo ja mam na stole takovej kout a tam bych to chtel polepit.Do elektra se mi moc nechce,protože tam to asi mít nebudou.Nwvím kde by to mohli mit. Poradí mi please někdo?? :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 hehe ja si je muzu udelat sam :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matof Odesláno Prosinec 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 hehe ja si je muzu udelat sam :-P Já bych si je taky udělal,normálně přes tiskárnu, ale ja to nechci lepit nakym herkulesem nebo necim takovim treba na policku. :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 operator Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 Kup is Cellu...Jinak v Protonu LTM,by tě vykopaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirka71 Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 Potřeboval bych nálepky s logem psp treba na monitor nebo na repraky nebo ja mam na stole takovej kout a tam bych to chtel polepit.Do elektra se mi moc nechce,protože tam to asi mít nebudou.Nwvím kde by to mohli mit.Poradí mi please někdo?? :wink: Zkus projit par e-shopu.Nekde neco mit budou :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matof Odesláno Prosinec 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 No to bude dobry koupim si za 80kc v e shopu nalepky. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matof Odesláno Prosinec 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 Kup is Cellu...Jinak v Protonu LTM,by tě vykopaly. Co to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 operator Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 To je na výrobu samolepek... http://misicka17.blog.cz/0611/cella-samolepky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 hh.od 6 do 15...noja mam samolepic A4 ktery pak jen prelepim pruhlednou izolepou a vypada to jak z obchodu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matof Odesláno Prosinec 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 hh.od 6 do 15...noja mam samolepic A4 ktery pak jen prelepim pruhlednou izolepou a vypada to jak z obchodu ;) Jo to je dobrej nápad. No pokusím se to vyrobit až si přijedu k otci pro hadr. Jinak díkk super nápad :idea: :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
matof
Potřeboval bych nálepky s logem psp treba na monitor nebo na repraky nebo ja mam na stole takovej kout a tam bych to chtel polepit.Do elektra se mi moc nechce,protože tam to asi mít nebudou.Nwvím kde by to mohli mit.
Poradí mi please někdo??
:wink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts