Cheater Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Dobry den, je mozne ze se z UMD mechaniky prenazi na display prach??(nevim z ceho jineho by to bylo)mam totiz pod krytem par smitek prachu a nevim co stim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Ze by rozebrat a vycistit?...:roll: Jinak az z UMD mechaniky? to se mi zda divny...spis pres tlacitka bych to videl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cheater Odesláno Červenec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 aha dik pekne me to stve....kdyz hraju hry tak to neva ale kdyz se na to mam koukat na vyple :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Ja to znam mam to na mobilu a je to strasny...a co teprv mega PSP display?:D no jiak mam ho rok a ani jeden kousek prachu:D:D starej dobrej Phat:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Musim rict ze jsem mel asi PSP slim 3 dny a uz tam byl asi 1 "prach" :D. Pak se mi posral displej a dal na reklamaci a tedka mam novy, asi 2-3 mes. a nic :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lachimalaif Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 jj ty fatka holt asi fakt vydrží víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cheater Odesláno Červenec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 mam taky fat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VR-Fist Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 To je holt problem s kazdou elektronikou. A taky me to dost sere, jsem na tohle perfekcionista, takze trpim dnes a denne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingondra007 Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Ja Taky Mamjich Tam Asi 5 TĚch SmÍtek Ale NjÁk Too PreŽiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fautzi Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 No teda me staclio trosku sklepnout ten prach dolu a bylo to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cheater
Dobry den, je mozne ze se z UMD mechaniky prenazi na display prach??(nevim z ceho jineho by to bylo)mam totiz pod krytem par smitek prachu a nevim co stim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts