tombra Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 zdarec hosi stahnul jsem si film Rambo 4 a po nahrani do psp mi nejde spustit,nevite kde se stala chyba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Formát ? Kam ho kopíruješ ? -> Topic pro Začátečníky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tombra Odesláno Červenec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 mam to stahnute od Sparca a na karte to mam tak jako ostatni video ve slozce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bykk Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 no,konkretne v jaky slozce?:D myslis ms0:/VIDEO?tam ti to nepude,musis to dat do ms0:/MP_ROOT/100ANV01 a jinak,co nastalo za chybu?nezobrazi se vubec?otevres ho a naskoci ....corrupted bo nak tak?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tombra
zdarec hosi stahnul jsem si film Rambo 4 a po nahrani do psp mi nejde spustit,nevite kde se stala chyba?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts