Hamry Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Nazdárek lidi, jedu na dovču a rád bych poslouchal mp3 přes svoje pspčko. Poraďte mi jaký program by byl nejlepší, nebo jestli je dobré používat ten originální? Mám CFW3.90 M33-2, používám plugin Hold a ovládání přes sluchátka. Díky za rady a nápady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Proč bys chtěl nějakej jinej než originální? Je to nejlepší volba ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamry Odesláno Červenec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 No právě to mě zajímá, jestli v tomhle směru bude ten nej origoš, nebo jestli je něco lepšího.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Rozhodne zkus LightMP3 ...super prehravac mnoho funkci...vlastni playlisty,skiny atd...;)a mel by udajne vydrzet az 20hodin! v provozu! najdes ho na domovske strance autora;) : http://sakya.altervista.org/new/index.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 jasne dobra volba... taky si poustim muziku v LightMP3...jinak i klasika pspckovej prehravac by mel vydrzet dlouho kdyz si podtaktuje xmb menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidee008 Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Ja pouzivam ten originalni prehravac a plugin Hold+ 2.4, nejvetsi spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Hlavne ak by si si chcel pustat mp3 v mode ako shuffle all, tak doporucujem lightmp3, v orig. prehravaci som neprisiel na to ako zoshufflovat vsetky pesnicky ked su rozdelene v priecinkoch podla albumov. Na druhu stranu je ale originalny prehravac stabilnejsi, lightmp3 nie je uplne vyladeny(a mne pada niekedy len tak bez dovodu po zmene pesnicky, nie tej istej) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 kam to mam ty dve slozky z LightMp3 nakopcit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 ms:\PSP\GAME Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 staci jedna ...jinak jesli myslis tu slozku scr tak to jsou zdrojove kody k apz... jinak klasika do GAME primo z instal/readme Simply copy the LightMP3 directory under ms0:/PSP/GAME3xx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 jj diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamry Odesláno Červenec 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Tak asi zůstanu u toho origo....teď mi vyplivla ještě dálka, takže ještě udělám upgrade na Hold v2.5 a pojedu s tím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 origo ma sice mene fci, ale je hezci a troufam si tvrdit ze i prehlednejsi a odbugovanejsi a lepe to v nem zni (vazne, v lepsich sluchatkach se to pozna).. zase to v nem mene vydrzi, podporuje jen podadresare do 1. stupne.. no, jsou tu vyhody a nevyhody.. asi takhle, LightMP3 je nejlepsi z rady HB prehravacu, pokud ti nevyhovuje, jiny HB prehravac ti take vyhovovat nebude - pokud mas lepsi sluchatka, vyhovovat ti nebude ;) .. takze myslim, ze vyreseno a LOCK, aby se zde nemnozily dalsi blbosti o tom, kdo LightMP3 pouziva a kdo ne, pokud bude mit Hamry objektivni duvod unlocknout, necht mi napise PM :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts