handm3n Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Dobrý jitro, mám takovej dotázek, docela hloupej... Bude pspčkovýmu displeji vadit když na něj bude pršet myslím při hraní, třeba pár kapek... může ho to poškodit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Dobrý jitro, mám takovej dotázek, docela hloupej... Bude pspčkovýmu displeji vadit když na něj bude pršet myslím při hraní, třeba pár kapek... může ho to poškodit? Může, ale nemusí ... Já jsem hrál tolikrát v dešti a nic mu to neudělalo ... EDIT: Proč by hrál v dešti ? Normálka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lachimalaif Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 displeji by to vadit nemělo, ale nesmí se ti voda dostat přímo do psp,(např čudlíkama, reprákama, umd mechanikou,atd.) jinak by se ti taky mohlo stát že nefunkční displej je to poslední co by tě sra*o :-). Jen nechápu proč máš potřebu hrát v dešti:-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nE0TiT Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 no tak je samozrejme dest a dest.... jesli ti tam spadne trocha vody [par kapek nic se nestane].... ale jestli budes v takovem tom desti jako ve forestu gumpovi... [jak byl ve vietnamanu a rikal ze nekdy vypadalo ze prsi zezdola] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 handm3n Odesláno Červenec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Však v poho :) mě to jen zajímalo... já se o psp bojím tak musím vedět vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 vcera jsem hral v desti sice pod nejakym desnikem v restauraci ale na PSPtaky prsel docala dost jenom me stvaly kapky na display jinak nic :D:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BryanCZ Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Však v poho :) mě to jen zajímalo... já se o psp bojím tak musím vedět všetak se neboj ja jsem s psp parkrat jebl a v poho proc by melo par kapek uskodit tvimu psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Ja s psp hraju ve vane a samozrejme ze jenom pod vodou:-Ds tim destem je to tak ze zadnemu displeji ta voda moc nesvedci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 pokud ti nenatece dovnitr tak je to v klidu pak to otres a zase vidis na display ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Moje PSP prežilo i postříkáni vodou ze sprchy.... Když ti na kryt spadne pár kapek, nic se neděje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
handm3n
Dobrý jitro, mám takovej dotázek, docela hloupej... Bude pspčkovýmu displeji vadit když na něj bude pršet myslím při hraní, třeba pár kapek... může ho to poškodit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts