Steel Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Seženu na Vánoce ještě Xbox s mechanikou na kerá mi půjde oflashovat ? Máte nějaké vytipované e-shopy? pls piště :) EDIT: Na kolik by mě ak vyšel zálkladní xbox ten arcade s flashem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Seženu na Vánoce ještě Xbox s mechanikou na kerá mi půjde oflashovat ? Máte nějaké vytipované e-shopy? pls piště :) Obávám se, že ne ... Ale mohl si se zeptat i v tom minulém topicu :dozey: Jesus ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Červenec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Já se právě bojím koupit něco z bazaru , že to bude mít ban nebo tak , že to už nebude v záruce apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mardy Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Já se právě bojím koupit něco z bazaru , že to bude mít ban nebo tak , že to už nebude v záruce apod. V zaruce sou i prvni xboxy, sice jenom na par mesicu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 s největší pravděpodobností nové nebudou .. jak to máme podle tebe asi vědět ? :roll: bud si v té době vybereš z bazaru nebo se budeš muset asi s xkem rozloučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 jediny reseni pak bude koupit novy xbox tam kde ti ho rovnou flashnou jeslti pujde a nebo jit na kamenej obchod a podivat se na mechaniku, pres postu bych xbox nebral, kdyz by mi ho rvonou neflashli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bonoman1 Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 zase tak divoce to nevidím,zatím šly flashnout všechny mechaniky,ne hned ale počase všechny,teď jsou opět nové,je po nich velký humbuk,ale na každý zámek se najde klíč,proto to chce vyčkat a ochrana bude prolomena,ale chce to vydržet a svůj typ,říkám že do vánoc už Lite-on dávno půjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Steel
Seženu na Vánoce ještě Xbox s mechanikou na kerá mi půjde oflashovat ? Máte nějaké vytipované e-shopy? pls piště :)
EDIT: Na kolik by mě ak vyšel zálkladní xbox ten arcade s flashem ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts