ramalamadingdong Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 pomozte mi mne se nechce zobrazit na tom OE-A recovery. mne nejde na 1.50 jak to mam udelat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 drzis ihned po starte resp. pocas startu PSP prave horne (priehladne) tlacidlo? Tzv. tlacidlo R? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Prosinec 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 skusam ale nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Prosinec 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 drzis ihned po starte resp. pocas startu PSP prave horne (priehladne) tlacidlo? Tzv. tlacidlo R?mooooc dekuji ses borec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Prosinec 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 ale vimazalo sa to s flash0 ????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 no to neviem, dalej musis postupovat podla http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6661&postdays=0&postorder=asc&start=0, konkretne od tej casti navodu, kde je ta modra obrazovka... teda ak chces zdowngradovat na 1.50 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ramalamadingdong
pomozte mi mne se nechce zobrazit na tom OE-A recovery. mne nejde na 1.50 jak to mam udelat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts