dafsig Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Cau lidi, prosim vas kdyz hraju hru na psp tak se mi behem hrani sekne a uz nerozbehne. Diky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 †mefistos† Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Cau lidi, prosim vas kdyz hraju hru na psp tak se mi behem hrani sekne a uz nerozbehne. Diky za radu trocu to rozepis.. co mas za cfw jaka to je hra.. jakej to je format hry atd.. mas to moc obecny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 jj napiš víc o problému... nastav si rychlost procesoru ve VSH menu na deafult nebo 333 mhz... zkus format flash1 v recovery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dafsig Odesláno Červenec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 jj skusim to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 je to jen u 1 hry? Jestli jo tak skus jinej upload Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dafsig Odesláno Červenec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 nn je to u vic hele ja dal ten format flash1 a tet uz mi nejde zadna hra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dafsig Odesláno Červenec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 uz de sry ja zapomnel nastavit nastaveni ve VSH Menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Takze vyreseno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dafsig Odesláno Červenec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 jj neak tak jinak vsem patri velky dik ze ste mi pomohli ///ok locked tekken90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dafsig
Cau lidi, prosim vas kdyz hraju hru na psp tak se mi behem hrani sekne a uz nerozbehne. Diky za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts