Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Novy iPhone 3G - aktualizace 20.7.

Recommended Posts

Odesláno

Nový iPhone 3G - už v prodeji, zanedlouho i u nás

iphone3gannouncexa3.jpg

Firmě Apple se povedl další významný krok na své cestě z garáže na Sillicon Valley od roku 1976. A tím je mobilní telefon iPhone jehož nynější nástupce je inovovaný iPhone 3G, který se objeví i v Čechách v nabídce našich mobilních operátorů.

Apple IPhone se díky své vyjímečnosti, designu a hlavně revolučnímu způsobu ovládání stane nejspíše žijící legendou.

Aktualni novinky:

idnes

http://youtube.com/watch?v=zTASTyPd1gY

GetThumbNail.aspx?id_file=287717020&width=5000&height=90&q=100 GetThumbNail.aspx?id_file=620847568&width=5000&height=90&q=100 GetThumbNail.aspx?id_file=621164328&width=5000&height=90&q=100 GetThumbNail.aspx?id_file=622077344&width=5000&height=90&q=100

Konec spekulacím, toto je finální podoba

GetThumbNail.aspx?id_file=461940621&width=5000&height=90&q=100 GetThumbNail.aspx?id_file=462853637&width=5000&height=90&q=100 GetThumbNail.aspx?id_file=460226388&width=5000&height=90&q=100 GetThumbNail.aspx?id_file=456369363&width=5000&height=90&q=100 GetThumbNail.aspx?id_file=456965618&width=5000&height=90&q=100

Rozeznáte jej zepředu od starého iPhonu?

GetThumbNail.aspx?id_file=832589832&width=5000&height=90&q=100

Česká republika je bohužel až v druhém gardu. Aktuální seznam zemí najdete na této adrese

Co rovněž není známo je prodejní cena, způsob prodeje a blokování telefonu. Apple sice tvrdí, že prodejní cena 8GB modelu bude celosvětově 199 USD (to by u nás znamenalo úžasné 4 000 Kč) a za 16 GB model 299 USD, ovšem podle formulací ohledně prodeje u AT&T se to týká prodejů dotovaných telefonů s úpisem (Apple tímto oficiálně vzdal své pokusy o přerozdělování příjmů operátorů). Zda se bude dát koupit i telefon bez smlouvy, za jaké peníze a neblokovaný, to v současné době není známo. Osobně bych očekával, že cena takovéhoto telefonu bude podobná jako nyní - 750 Euro. Rovněž nemáme ponětí, zda se bude dát telefon odblokovat - to vše ukáže až čas.

Ohledně prodejů v ČR budeme vědět více už dnes dopoledne, u obou jmenovaných operátorů se připravují tiskové zprávy.

rEvoluce?

Nový iPhone 3G znamená vylepšení současného modelu, ovšem nikterak revoluční - podpora 3G a GPS je v této třídě zařízení již samozřejmostí, bohužel do "plné" výbavy chybí ještě řada dalších funkcí (nejvíce by asi potěšil upgrade fotoaparátu). Spolu s novým firmware a upravenou cenou se však jistě bude jednat o telefon, který bude ještě populárnější než dosavadní iPhone, a Apple by měl svůj cíl, 10 milionů telefonů v roce 2008, splnit. Za necelý první rok prodejů jich prodal přes 6 milionů.

GetThumbNail.aspx?id_file=289729381&width=5000&height=90&q=100 GetThumbNail.aspx?id_file=290344269&width=5000&height=90&q=100 GetThumbNail.aspx?id_file=286785372&width=5000&height=90&q=100

Zdroj iphonemania.cz

Obsah balení nového iPhone 3G:

• iPhone 3G
  • Stereo sluchátka s mikrofonem
  • USB napaječ
  • Dock konektor na USB kabel
  • Dokumentace
  • Čistící hadřík
  • Vyndavač SIMky

Čeští operátoři, kteří budou novy iPhone nabízet

O2 - link

Vodafone - link

T-mobile - link

Nejlepší prezentaci nového iPhonu má t-mobile. Ale kdo bude mit nižší ceny? :)

• Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

operátorem, který bude nabízet iphone, bude u nás prozatím T-mobile, během podzimu by ho měl nabízet, za jakou cenu nevím, na stránkách T-mobilu si zadejte svůj e-mail a budou vám údajně chodit informace o tom, jak to vlastně s iphonem bude .. zdali se bude jednat o novou 3G verzi netuším, nějak jsem to neštudoval, každopádně T-mobile do konce roku bude mít telefon v nabídce .. tak :)

Odesláno
operátorem, který bude nabízet iphone, bude u nás prozatím T-mobile, během podzimu by ho měl nabízet, za jakou cenu nevím, na stránkách T-mobilu si zadejte svůj e-mail a budou vám údajně chodit informace o tom, jak to vlastně s iphonem bude .. zdali se bude jednat o novou 3G verzi netuším, nějak jsem to neštudoval, každopádně T-mobile do konce roku bude mít telefon v nabídce .. tak :)

Kdyz uz pises o opratorech ktery to budou nabizet tak to dotahni do konce.. Bude to nabizet i Vodafone - http://www.vodafone.cz/consumer/iphone/index.htm

Odesláno
Koukali jste na to video? Na konci je řečeno že Iphone 3G V žídné zemi nepřekročí hranici 199$....to se mi nechce ani verit. Tak našlapaný telefon s Wi-Fi a GPS za necelé 3000kč??? Necháme se překvapit.....

Urcite ne, jak tady rikal jirka, 3000 nebo treba 4500 bude pro lidi co maji pausal a ten nejdrazsi - coz znamena ze si to my tady asi budeme kupovat za vic :). Je jasny ze za 3000 to asi prodavat nebudou :D jinak se bazary budou trhat a kazdej bude mit iphona

Odesláno
me zas tak zazracnej neprijde..je sice hezkej to jo..ale vsichni ho asi chtej jen kvuli tomu ze je to novinka a ma revolucni ovladani a podobny veci...ale rek bych ze treba Nokia N95 je minimalne na stejny urovni..ne-li lepsi..

Ja jsem mel N95 v ruce a je teda pekna cihla :D tohle do kapsi asi jen tak nestrcim.. A ohledne funkci je mozny ze n95 je lepsi..

Odesláno

Jsem v usa vcera jsem ho zkousel v apple store a dost zklamani ten zadek je vyboulenej jak blazen coz je dost hnusny ty zkoseny rohy jsou nehezky a neladi to k designu iphone...nejhorsi je bila barva ktera se k predku iphone uz ale vubec nehodi..ten telefon nema tvar jako ipod touch nebo iphone 1 jako krasna zakulacena cihlicka ale spis jak vyboulenej hybrid takle ipody nikdy nevypadali.Jinak mrizka mikrofonu i ovladaci tlacitka stejne jako mrizky repro a mic. jsou stribrny coz se mne osobne nelibi.Asi ho nakonec menit nebudu iphone 1 se mi libi vic...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu