GTking4ever Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Jakou baterii do PSP, která by vydržela co nejdéle??? Poraďte please... dyštak aji nějakej odkaz:) dik za rady!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Jedině origo do SONY (s větší kapacitou) :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nE0TiT Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 presne tak >>>>>>> jako ja osobne si myslim ze i ta sony tam pise shity ohledne kapacity [proste zas presne tomu cislu neverim ] ale rozhodne lepsi sony nez nejaka hociminova baterka ps; mas phat ci slim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingondra007 Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 ja sem si ted koupil baterku na slim 2600mha a ta se skoro nedá vybít už sem necítil prsti a ta svině měla ještě jednu čárku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 ja sem si ted koupil baterku na slim 2600mha a ta se skoro nedá vybít už sem necítil prsti a ta svině měla ještě jednu čárku a dal by jsi na to link? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 estli máš slimko doporučuji origo z fat vydrží dlouho;)(asi 8h) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 estli máš slimko doporučuji origo z fat vydrží dlouho;)(asi 8h) tj, ale tedka jsem si objednal komplekt krytu na PSP slim - 1 je vypuklej s ocekavanim ze zakryje i fatko, a ono hov`o. Asi to bude jen na ty mirne vypukle -_- baterky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Ja pouzivam normal pro slimko a z meho stareho psp baterku fat a 8hodin to se mi zda prehnane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Jednoduché řešení, já jsem to udělal tak, že jsem si dokoupil jednu Slim baterku za pár korun, a když dohraju, tak jen vyměnim a jedu dál ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejdazendel Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Asi origo... Ja si koupil nakou s 3600 mAh neznackovou a vydrzi asi 20 min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fanda007 Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 ja sem si ted koupil baterku na slim 2600mha a ta se skoro nedá vybít už sem necítil prsti a ta svině měla ještě jednu čárku Prosímtě, kde jsi sehnal takovou nevybitelnou baterku??? :D Dej sem odkazy nebo aspoň jméno výrobce... Díkas :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fanda007 Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 kdyžtak jsem našel nějaký recenze na baterky: http://pspslimhacks.com/3600mah-internal-battery/ http://pspslimhacks.com/test-old-psp-battery-life-in-a-psp-slim/ jinak jsem našel na netu origoš sony baterii, 3600mAh, píšou že vydrží 6-10hodiny... To mi nepřijde moc na to, že ta baterka má 3600mAh.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phasE89 Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 kdyžtak jsem našel nějaký recenze na baterky:http://pspslimhacks.com/3600mah-internal-battery/ http://pspslimhacks.com/test-old-psp-battery-life-in-a-psp-slim/ jinak jsem našel na netu origoš sony baterii, 3600mAh, píšou že vydrží 6-10hodiny... To mi nepřijde moc na to, že ta baterka má 3600mAh.. lol @ první link :D ...cituji: "Now you can play your games for over 48 hours without your psp dying."... to je trochu přemrštěný ne? :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingondra007 Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 kup si na playcentrum tam je jich plno přímo na slim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
GTking4ever
Jakou baterii do PSP, která by vydržela co nejdéle???
Poraďte please... dyštak aji nějakej odkaz:) dik za rady!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts