†mefistos† Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2008 takze mozna maji lidi problem s pripojenim k "nasemu" IRC, tak sem se rozhodl udelat maly tutorialek na Mirandu takze co budete potrebovat: Mirandu v.0.7.7 :!:kterou stahnete zde Postup: :arrow: 1.) stahnete a nainstalujte Mirandu :arrow: 2.) otevrete Mirandu, kliknete na "M" --> "IRC" --> "pripojit rychle" :arrow: 3.)otevre se vam tato tabulka :arrow: 4.)Pote rozkliknete "Nazev serveru" a objevi se vam tento seznam ve kterem vyberete polozku "QuakeNet: Random server" a kliknete na "pripojit". :arrow: 5.)znovu kliknete na "M" --> "IRC", ale tentokrat kliknete na "prijit na kanal". :arrow: 6.)A konecne se vam otevre tabulka do ktere vepisete "#console-forum.net" a kliknete na "OK" :arrow: 7.) a takto to vypada ve finalni fazi doufam ze sem vam pomohl ENJOY:wohow: _______________________________________________________________________________________________________________ !!! POZOR postup jak na QIPu na IRC najdete zde !!! Citovat
Marr Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2008 tohle tukkan potřeboval :D ... i když já používám mIRC,tak díky za návod ;) ... Citovat
Marr Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2008 sry za double post ale... googlil sem,ale nemůžu najít funkční plugin irc.dll ... pokud někdo máte,můžete pls upnout.? :) Citovat
Anonymous_ Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2008 Mno, mel by byt v kazde Mirande defaultne od instalace myslim. Kazdopadne snad v kazdem Miranda packu ho najdes. .. ale ze jsem to takovy dobrak, tak tady to mas ;) http://www.edisk.cz/stahni/50446/IRC.dll_308.06KB.html Citovat
Marr Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2008 ^^ Já ho teda v packu neměl,a když už plugin našel,tak mi nefungoval....ale tenhle fachá,díky ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.