†mefistos† Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 takze mozna maji lidi problem s pripojenim k "nasemu" IRC, tak sem se rozhodl udelat maly tutorialek na Mirandu takze co budete potrebovat: Mirandu v.0.7.7 :!:kterou stahnete zde Postup: :arrow: 1.) stahnete a nainstalujte Mirandu :arrow: 2.) otevrete Mirandu, kliknete na "M" --> "IRC" --> "pripojit rychle" :arrow: 3.)otevre se vam tato tabulka :arrow: 4.)Pote rozkliknete "Nazev serveru" a objevi se vam tento seznam ve kterem vyberete polozku "QuakeNet: Random server" a kliknete na "pripojit". :arrow: 5.)znovu kliknete na "M" --> "IRC", ale tentokrat kliknete na "prijit na kanal". :arrow: 6.)A konecne se vam otevre tabulka do ktere vepisete "#console-forum.net" a kliknete na "OK" :arrow: 7.) a takto to vypada ve finalni fazi doufam ze sem vam pomohl ENJOY:wohow: _______________________________________________________________________________________________________________ !!! POZOR postup jak na QIPu na IRC najdete zde !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 tohle tukkan potřeboval :D ... i když já používám mIRC,tak díky za návod ;) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 sry za double post ale... googlil sem,ale nemůžu najít funkční plugin irc.dll ... pokud někdo máte,můžete pls upnout.? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Mno, mel by byt v kazde Mirande defaultne od instalace myslim. Kazdopadne snad v kazdem Miranda packu ho najdes. .. ale ze jsem to takovy dobrak, tak tady to mas ;) http://www.edisk.cz/stahni/50446/IRC.dll_308.06KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 ^^ Já ho teda v packu neměl,a když už plugin našel,tak mi nefungoval....ale tenhle fachá,díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.