kingondra007 Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 čau mám takoví problém chtěl jsem si zahrát s kamošem NFS carbon po wlanu všechno sme nastavili ale nikdy sme se nenašli a to sme seděli vedle sebe tak sem skusili po wlanu naruta a ten už šel obadva zme neměli origo vadí to nebo ne??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 měli ste stejný chanel asi jo že když vá jel naruto??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingondra007 Odesláno Červenec 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 jj prostě to nešlo pak sme pustili naruta ten jel a pak zas carbon a zase nejel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kingondra007
čau mám takoví problém chtěl jsem si zahrát s kamošem NFS carbon po wlanu všechno sme nastavili ale nikdy sme se nenašli a to sme seděli vedle sebe tak sem skusili po wlanu naruta a ten už šel obadva zme neměli origo vadí to nebo ne???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts