407sw Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 Za par dni mi bude 15 tak bych se chtel poptat kde je nejvyhodnejsi si zalozit studentské konto. Abych nemusel mit trvaly prijem, zadny poplatky a mel platebni kartu co se da pouzivat nomalne v obchodech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 ja bych ti spis poradil prejit na http://forum.finexpert.cz/ jinak muj kandidat je mBank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 no studentské konto je většinou pro studenty středních škol... když jsem byl na základce, tak jsem měl konto u Poštovní spořitelny a byl to horor teď mám konto u GE Money (Student konto nebo tak něco) a naprostá spokojenost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 12, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 Postovni :D Uz jen ten nazev posta me deprimuje :D No me se jevi docela dobre ten mBank , sem si to ted procital a fakt se tam da se rict skoro nic neplati :D Premyslim ze tam zalozim ucet :) Jinak segra mela studentsky konto u csob a naprosta spokojenost , zadny poplatky , myslim ze jen 50,- mesicne , ted si nejsem jistej , ale chvalila si to... I internet banking maji prehledny lehky . Nevyhody csob : Vyplata ti tam leze 2 dny , pokud tvuj zamestnavatel , nebo ten kdo ti posila penize z jine banky. Sileny poplatky za internetovy platby , napr. z ps store , 250,- za pouziti int. platby je fakt dost.... Nedoporucuju tuhle banku jako bezny ucet , jen jako studentsky , ptze ty poplatky jsou snad nejvetsi ze vsech bank.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 hej porid si Junior Ucet u postovni sporitelny:lol::lol::lol: kdyz chci nadlimit tak du jak lama na postu:lol: ja ti neporadim kde jo,ale rozhodne NE-POSTOVNI SPORITELNA :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 mno o GE se tu rozepisovat nemusím, protože nejsi na střední :) jinak u mBank je jediná nevýhoda skoro nulový výskyt poboček a taky schánění s bankomaty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 bud KB nebo ČSOB pripadne u český spořitelny ( s tou ale zkušenosti nemám) a nechapu proc musis zakldat tady topic se koukni na www.kb.cz www.csob.cz a www.csas.cz a precti si podminky...fakt tuhle logiku nechapu...taky kdyz mi bylo 15 jsem si precetl podminky na tehle webech a nezakladal jsem tu nic...:roll::dozey: kdybych byl mod tak ti to hned locknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 bud KB nebo ČSOB pripadne u český spořitelny ( s tou ale zkušenosti nemám)a nechapu proc musis zakldat tady topic se koukni na www.kb.cz www.csob.cz a www.csas.cz a precti si podminky...fakt tuhle logiku nechapu...taky kdyz mi bylo 15 jsem si precetl podminky na tehle webech a nezakladal jsem tu nic...:roll::dozey: kdybych byl mod tak ti to hned locknu ma to v ostatni diskuzi a chtel jenom poradit takze ses to spis ty kdo by bejval udelal lip kdyby neposilal zadnej prispevek a nemachril tady ze sis precet naky podminky aby si vedel co ti nevjic vyhovuje pro prijem 10 korun za mesic,hmh?:dozey: (sorry za OT,ale tohle me od ty lamy fakt dostalo:dozey:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 ma to v ostatni diskuzi a chtel jenom poradit takze ses to spis ty kdo by bejval udelal lip kdyby neposilal zadnej prispevek a nemachril tady ze sis precet naky podminky aby si vedel co ti nevjic vyhovuje pro prijem 10 korun za mesic,hmh?:dozey: (sorry za OT,ale tohle me od ty lamy fakt dostalo:dozey:) lama jsi tu mozna ty...mimo to ze by si mohl precist ty podminky, by taky mohl trochu hledat uz je tu minimalne jednou...kdyby to tu bylo poprvy tak me to tak nedostane o mych prijmech nevis nic tak radsi zklapni jestli jses stejnej noob jako on a taky bys zakladal topic a poslouchal subjektivni nazory nez si precetl fakt tak je mi te fakt lito :? edit: tak tady je ten topic kterej jsem psal ze tu je http://console-forum.net/showthread.php?t=28852&highlight=%FA%E8et citace z pravidel fora: Pred vytvorením nového topicu sa presvedčte, či už nie je podobný vytvorený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 Jedine CS.. jejich Student+ je celkem v pohode ;) KB ma taky celkem v pohode nabidku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 Ahoj, zkus mkonto http://www.mbank.cz/mkonto/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VXP Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 mno o GE se tu rozepisovat nemusím, protože nejsi na střední :)jinak u mBank je jediná nevýhoda skoro nulový výskyt poboček a taky schánění s bankomaty... na co potrebujes pobocky? dnes jde 99% plateb resit elektronicky... a shaneni bankomatu? :D to ma byt vtip? 3x mesicne vyber z JAKEHOKOLIV BANKOMATU v CR zdarma! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 na co potrebujes pobocky? dnes jde 99% plateb resit elektronicky...a shaneni bankomatu? :D to ma byt vtip? 3x mesicne vyber z JAKEHOKOLIV BANKOMATU v CR zdarma! nvm jak to je s bankomaty ale pobocky jsou potreba napr. a predevsim kdyz chces menit nastaveni uctu (limit na platebni karte, typ uctu, zridit novou kartu atp.) dalsi docela uzitecna vec je ze na pobocce ti muze kdokoliv slozit penize primo na ucet a uvidis je tam okamzite jak ti je tam slozi (kdyz to plati nekdo slozenkou na poste musi tam stat dlouhou frontu a penize ti prijdou az za 2 dny, ne-li dyl) ;) mimochodem bankam jako je mBank, eBanka / Raiffeisen nebo GE bych moc neduveroval (vzpomente si jak dopadla takova union banka nebo IPB) dejte radsi na KB, CSOB nebo jak rikal anonymous na ČS...tam jsou vase penize kazdopadne v lepsich rukou (tyhle banky jsou prestiznejsi a maji vic klientu a maji i za nektere predchozi roky oceneni banka roku) studentska konta nabizi kazda banka bez poplatku (pripadne priplatek 20Kč na mesic za nadstandartni balicek u KB, ale to se da prezit)takze jako studentum vam muze bejt fuk kde ten ucet mate, takze ja svoje penize sveruji (a jsem spokojen) v KB a ČSOB (mam ucty u obou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 nvm jak to je s bankomaty ale pobocky jsou potrebanapr. a predevsim kdyz chces menit nastaveni uctu (limit na platebni karte, typ uctu, zridit novou kartu atp.) dalsi docela uzitecna vec je ze na pobocce ti muze kdokoliv slozit penize primo na ucet a uvidis je tam okamzite jak ti je tam slozi (kdyz to plati nekdo slozenkou na poste musi tam stat dlouhou frontu a penize ti prijdou az za 2 dny, ne-li dyl) ;) mimochodem bankam jako je mBank, eBanka / Raiffeisen nebo GE bych moc neduveroval (vzpomente si jak dopadla takova union banka nebo IPB) dejte radsi na KB, CSOB nebo jak rikal anonymous na ČS...tam jsou vase penize kazdopadne v lepsich rukou (tyhle banky jsou prestiznejsi a maji vic klientu a maji i za nektere predchozi roky oceneni banka roku) studentska konta nabizi kazda banka bez poplatku (pripadne priplatek 20Kč na mesic za nadstandartni balicek u KB, ale to se da prezit)takze jako studentum vam muze bejt fuk kde ten ucet mate, takze ja svoje penize sveruji (a jsem spokojen) v KB a ČSOB (mam ucty u obou) presne tak! Vystihl jsi to nejlepe, tak jsem to chtel take rici, ale nechtel jsem se zase rozepisovat ;) .. proste CS a KB jsou overene, CS ma nejvice Ceskych klientu a celkove Erstebank ma pobocky vsude mozne, tudiz bych se o budoucnost svych penez nebal - mate jistotu, ze je mate "u nekoho" a ze o ne jentak neprijdete.. U mBanky bych na to zrovna nevsazel.. Taky neznam nikoho, kdo by vsechny svoje $ sveril mBance ;) Presne jak zminil Buddy, vzpomente si, jak dopadla napr. Union banka - to je pripad jako mBanka atp.. kazdej mi ted rekne, ze je kravina, aby mBanka, eBanka apod.. zkrachovaly.. ale podivejme se do minulosti, o union to taky nikdo necekal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 čau nevíte jestli si ten učet mužu založit u mBank když my je 14 a sem na zakjladce nebo by my ho museli založit rodiče??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 GE je taky banka roku... tuším 2007 ;) rodiče musíš mít sebou do 18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 čau nevíte jestli si ten učet mužu založit u mBank když my je 14 a sem na zakjladce nebo by my ho museli založit rodiče??? kazdopadne by tam musel byt podpis rodicu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 čau nevíte jestli si ten učet mužu založit u mBank když my je 14 a sem na zakjladce nebo by my ho museli založit rodiče??? vyber si: http://www.kb.cz/cs/seg/seg2/products/child_account.shtml nebo http://www.csob.cz/bankcz/cz/Lide/Ucty-a-platby/CSOB-Detske-konto-Slune.htm nebo http://www.csas.cz/banka/menu/cs/lide/nav00000_lide_nds_80_prod_70 osobne ti doporucuju konto slůně u ČSOB, protože je to jediný destky konto kde muzes mit internetbanking...jinak trochu cekam ze by ses zeptal jestli muzes mit embosovanou platební kartu...odpoveď zní ne, dokud ti nebude 15 a nebudes mit napr. studentske konto dokud ti nebude 15 muzes mit jedine elektronickou kartu Visa Electron nebo Mastercard jen pro vyber z bankomatu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 no banka roku za poslednich snad 5 let je CS http://www.bankaroku.cz/?y=vysledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 jak už tady padlo tak buď ČS nebo KB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Ale asi takhle, muzes se na to ted jeste vybodnout, protoze pred 15 rokem muzes mit myslim, jen takova ty detska konta (beruska..), kde jak rika buddy, je i problem sehnat konto s ebankingem.. Urcite by jsi to v 15 zase menil, na studentske konto (z detskeho) - to uz je mnohem lepsi a promakanejsi.. Mozna byt tebou pockam na tech 15let.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 já teda doporučuju od mBank jejich účet .. je to normální účet a všechny normální poplatky jsou za 0 Kč a 3 výběry z jakýhokoliv bankomatu zadara a pak asi za 12 Kč .. jediný co se platí tak jsou takový ty nadstandartní služby typu změna bydlyště atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 já teda doporučuju od mBank jejich účet .. je to normální účet a všechny normální poplatky jsou za 0 Kč a 3 výběry z jakýhokoliv bankomatu zadara a pak asi za 12 Kč .. jediný co se platí tak jsou takový ty nadstandartní služby typu změna bydlyště atd tu ani neznam :) asi pudu do KB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 tu ani neznam :) asi pudu do KB mBank je na trhu nova, asi pul roku... A KB FTW :D Nanejvis spokojenej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 Taky mám G2+ u KB a maximální spokojenost.. Jen si chci vyřídit VISA jako virtuální ale ještě sem se tam nedostal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.