c.u.f Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 konkretne se hrou NBA Live 08..kupoval jsem ji novou nikdy nebyl problem a najednou kdyz dohraju zapas v kariere a chci jit do menu a ulozit si to tak se mi to vypne uz chytam celkem nervy..umd zaprasene neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Mas cfw?mozna ti to rusi nejaky plugin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 c.u.f Odesláno Červenec 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 jj cfw mam.a jaky by to mohl byt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Nevim zkus vypnout vsechny a uvidis jestli to dela porad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BryanCZ Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 ZOZY A MUZE TO BYT I TIM ZE MA poskrabane umd Nevim zkus vypnout vsechny a uvidis jestli to dela porad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 c.u.f Odesláno Červenec 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 prave ze nemam to poskrbane vite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 c.u.f Odesláno Srpen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 tak problem se opakuje jednou se mi to ulozilo a ted se to zase vypina pluiginy vypnuty umd zkontrolovane a neposkrabane:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 jaky mas cfw??? mozna to vyzaduje vyssi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 jaky mas cfw??? mozna to vyzaduje vyssi... to by pak nešlo vůbec ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 c.u.f Odesláno Srpen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 3.80 m33-5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
c.u.f
konkretne se hrou NBA Live 08..kupoval jsem ji novou nikdy nebyl problem a najednou kdyz dohraju zapas v kariere a chci jit do menu a ulozit si to tak se mi to vypne uz chytam celkem nervy..umd zaprasene neni.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts