Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flash stop? Problém s hrami po Bad Com. ! Pomoc

SabinaS

Otázka

Zdravím všechny, četla jsme tu snad všechny problémy ale na ten svůj jsem nenarazila. Mám flash na Arcade vše běželo na 100% bez problémů prostě idylka, ale pak jsem si stáhla hru Bad Company Batlefield a ve třetí úrovni se mi to seklo, no fajn řekla jsem si jenže po spuštění mi to házelo (tedy při hře ne při menu) táhlé grafické poruchy jako kdyby postavy byly na provázku a pak opět zámraz. Problém je v tom že od té doby to mám na všech pal. hrách originál bez problémů, absolutně nevím co s tím ani to nechápu. :roll:

Nejsem připojená na Xbox Live

Prosím pomozte třeba se to někomu děje a nedej bože stane a pomůže mu to také.

Předem děkuji za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

hmh,a co hadr k xku,mas? treba to pobezi lip se swapem...nebo teda jako s hadrem no :D

EDIT: ne,hadr se rozumi harddisk...docela sem neveril kdyz nektery hraci GTA rikali jak jim to vynechava textury pri hodne rychly jizde v aute...kdyz sem na vlastni oci videl jak mizej domy a silnice,a jak asi 2 minuty trvalo nez se donacetla a srovnala textura silnice,musel sem se smat :D

Odkaz ke komentáři

• 0
hmh,a co hadr k xku,mas? treba to pobezi lip se swapem...nebo teda jkao s hadrem no :D

Nevím s jakým hadrem myslíš, na hlavu??:D . Ne DVD to není ten problém ten problém se mi jeví jako kdyby mi prostě vyp. hry házely grafické chyby a pak pápá Před dvěmi dny šly OK zkoušela jsem i starší a všude ta chyba je ale na orig. není. Já nevím zdali- to někdo vyděl, ale blbý je že to nemůžu reklamovat jelikož originál jsou OK.

Fakt jestli někdo víte jak na to nebo máte nápad prosím pomozte. :blink: :idea:

Odkaz ke komentáři

• 0

Bohužel jak tak koukám tak se s tím asi nikdo nesetkal. Vypaluji na Verbatim DVD DL R+ rychlostí 2.4. Hry mi před tím běhaly perfektně a najednou se třeba u hlavy táhne dlooooooooouhá šmouha a třeba i u pušky. Hardisk mám a na tam to ukládám.

Co tedy s tím?

Tento broblém začal u hry Batlefield Bad Company a ted to mám u všech vypálených her. Jak říkám hra se spustí tj. úvod, menu atd. a při hře samotné hned už od začátku se tam objevují tyto šmouhy od hlavy, hrát se to nedá jelikož ty hry se po chvilce kousnou.

Fakt nevím co s tím jedině mě napodlo jestli to nedělá nějaký update který byl u hry. Nebo udělat flash znovu.

Odkaz ke komentáři

• 0

mám pocit že ja sem mel taky takovou dlouho smouhu kdyz sem se hybal ale jak sem to vyřesil????? a v jaky to bylo hre nevim no vice padne predpokladam ze si zkontroloval vsechnu kabelaz a jestli ok tak znovu flash preju hodne stesti s tímto řesením problemu nezávidim :(

Odkaz ke komentáři

• 0

Je pravda,že při prvním vložení této hry ( BAD COMPANY ) se objevila otázka o provedení update.Já jsem se zatím do třetí úrovně nedostal,protože jsem ji ještě nehrál-jen vyzkoušel jestli funguje,ale jestli by to byla pravda,že MICROSOFT na nás,co hrajeme pálené hry vymyslel nějakou takovouto fintu,tak z toho jde strach ! Odpovězte Vy,kdo jste update při této hře udělali a jste už za třetí úrovní - jestli se Vám to nestalo také .Děkuji ........

Odkaz ke komentáři

• 0

dlouha smouha? tak presne tohle se mi stavalo u Hitmana a jeste treba u hry School Tycoon nebo jak se to jmenovalo- u hitmana (byla to 3ka) se mi objevovala dlouha cerna cara od jeho levy ruky,furt smerovala jednim smere ma furt sla s nim a to samy,akorat myslim ze od hlavy se mi ukazovalo u toho tycoonu....u jinejch her se mi tohle neukazuje... mozna je v riti ramka pac na svym compu mam malou ramkua myslim si ze to bylo kvuli ni...kdyby byla v riti mechanika tak se spis ta hra bude kousat (IMHO) ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu