myschoo Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 Tak ludia hlasujte nech sa nam to vycisti... :wink: a hlasujte iba ludia s FW 2.80 alebo ktory chcu DG s tohto FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 je to vpohooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 Já jako první na foru...možžná i v ČR :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Já jako první na foru...možžná i v ČR :lol: a jeden z prvnich na svete :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 to uz nekdo pres to brickl? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 tak pokial viem , tak dolik do toho isiel este ked to poriadne brikovalo. Odvazny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 NJN sem byl nedockavej :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 hmm tak by me zajimalo kdo hlasoval ze ma brick ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 ja nastesti ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 uz 2 brickli :? ale jinak ja sem uspesneee DGoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 kto su ti dvaja co brickli? inak Sweet s pspzone.sk brickol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Já si myslim že si někdo uděla prdel...jinak už by ti byly dva topicy že brickly nemyslíte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 jj myslim ale to musel byt fakt nakej blbec ptz pak akorat strasi ostatni ze to nefunguje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Já si myslim že si někdo uděla prdel...jinak už by ti byly dva topicy že brickly nemyslíte....strasna prdel, malem jsem se pocural smichy haha sqelej joke :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Já si myslim že si někdo uděla prdel...jinak už by ti byly dva topicy že brickly nemyslíte....strasna prdel, malem jsem se pocural smichy haha sqelej joke :roll: To neříkej měale těm debilům co to udělali...mě proběhlo v poho jako prvnímu .... :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 nehádejte se nebo vám žádný pos*aný dárky pod strom nenadělím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Já si myslim že si někdo uděla prdel...jinak už by ti byly dva topicy že brickly nemyslíte....strasna prdel, malem jsem se pocural smichy haha sqelej joke :roll: To neříkej měale těm ****ům co to udělali...mě proběhlo v poho jako prvnímu .... :)) Možná to byl jen někdo, kdo sem na fórum nepíše a jen se dívá. A když dal brick, tak měl dostatek intelektu k tomu, aby nezakládal žádný topic o bricku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 To neříkej měale těm ****ům co to udělali...mě proběhlo v poho jako prvnímu .... :)) ja vim, ze jsi to nebyl ty, to taky ani nerikam :) Blby je ze cim vic hlasu pro brick tim vice dotazu a strachu z DG :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 3 bricky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.