vsacan Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Na www.blackcats-games.net mi to píše toto: 403 Forbidden Unauthorized IP address. Nejhorší je,že to samé mi to píše i na www.funfile.org a i na www.midnight-torrents.com. Byly to mé nejoblíbenější trackery a najednou konec.Xbox-sky mi zatím funguje.V čem by mohl být problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 tak blackcats mi funguje i kdyz nemam ucet funfile tez a mIDNIGHT tam stahuju furt taky funguje tak nevim na xbox sky mam ban neupnul jsem 3 gb skus jinej prohlizec napr firefox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 vyzera to ze mas IP ban.... asi za cheating.. a mimochodom, ZLA sekcia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vsacan
Na www.blackcats-games.net mi to píše toto:
403 Forbidden
Unauthorized IP address.
Nejhorší je,že to samé mi to píše i na www.funfile.org a i na www.midnight-torrents.com. Byly to mé nejoblíbenější trackery a najednou konec.Xbox-sky mi zatím funguje.V čem by mohl být problém?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts