407sw Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Tak sem si stah softik a von ma jako priponu .uif kua co s tim ??? mylim si ze je to nakej vobraz disku ale Deamon mi to nevzal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 nejsem si ted uplne jisty, ale vyzkousej PowerISO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Zkus si najít program MagicISO Maker.Něco jsem o tom slišel, že bys to moh otevřít. nejsem si ted uplne jisty, ale vyzkousej PowerISO Sakra nutis mě přeběh:cheesygrin:Jinak je to skoro stejné si myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Zkus to otevřít v TC vybalit a pak hodit do ISO .... mělo by to víjít na stejno :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Červenec 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Tak jo dik moc chlapci uz se mi to povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts