Bennynator Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Omlouvám se, jestli to tu už někde je, ale hledal jsem a nenašel... Víte pls někdo, jak nastavit v GTA:VCS vlastní hudbu do rádia? Když jsem tam CSO hru dal, a najel do nastavení, už tam několik písniček nastavených bylo, ale nepodařilo se mi CSO soubor rozbalit, abych písničky vyměnil, díky za odpověď.:thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=6668 mrkni tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bennynator Odesláno Červenec 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Ok, díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 neni zac........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anatolian Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 A funguje to i v liberty city stories?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 no takhle..me to nefungovalo ani v GTA:VCS...a to jsem to hrál s originálkou, takze to není ISem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anatolian Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 no takhle..me to nefungovalo ani v GTA:VCS...a to jsem to hrál s originálkou, takze to není ISem No ja jsem nasel v menu polozku vlastni hudba,ale nic platny mi to nebylo,protoze jak jsem s tim chtel pracovat,tak to dycky jen tak tupe zabrucelo..tak doufam,ze podle tohodle navodu to pujde hned to zkusim az prijedu domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.