Frozen Bee Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 :cry:hele,kdyz si stahnu nejakou mapu na dotu tak mi to stahne mapaDotA.w3x ale ta nejde spustit.co s tim? pripadne odkaz na funkcni mapu s boty!!!!!!!!!nemuzu cez int,a chci si to zkusit... refresh up //pro příště za body tohle..refrsh/up je povolen max 1x za 24h ne za půl hodiny... tekken90 no, to tu nikdo nehraje warcraft? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 nechapu co chces, nebo co myslis, ale jestli chces stahnout tak http://getdota.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červenec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 vy ste hloupí myslel sem ze mi nejdou mapy s tou koncovkou .w3x:Dsry tekku nejak to blblo a neukazovaly se mi tam zadny prispevky,ani ten refresh,sry............uz sem na to prisel,musim mit i Frozen Throne.....pls LOCK! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts