Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Co to je E74 error??

wizzy

Otázka

Na xku mi blika 4 hrac cervene a na obrazovce to pise e74 erro contact support víte o tom neco nechci si to nechavat odflashovat a potom zase flashovat !!!díky za rady docela me to

////Příště slušněji prosím.Děkuji.Jirka71

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

E74: There is high chance it's a scaler chip problem (the "ANA" or "HANA" chip near the AV cable connection) it can also be caused by a faulty AV cable so check that first. In some cases it is a problem with the GPU and may be repairable by doing the x-clamp replacement (see error 0102)

Chyba na cipu...zkontroluj si AV cabe l;)...a casto muze byt problem vyresen kdyz udelas vymenu x clamp?! :D

Odkaz ke komentáři

• 0

vydel jsem nejaky videa jak se toho zbavit ale nejde mi otevrit xko :( budu muset pockat na kamarada

a jeste neco je jedno jakou tam nalepím po odflashy nalepku nemaj nejakaky specialni cisla atd??? kdyztak hledam cloveka ktery by mi odflashl mechaniku a dal tam nalepku jako zalohu mu dam origo splintra a WWE a doufam ze mi ten odflash udela zadaco

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu