wizzy Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Na xku mi blika 4 hrac cervene a na obrazovce to pise e74 erro contact support víte o tom neco nechci si to nechavat odflashovat a potom zase flashovat !!!díky za rady docela me to ////Příště slušněji prosím.Děkuji.Jirka71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 E74: There is high chance it's a scaler chip problem (the "ANA" or "HANA" chip near the AV cable connection) it can also be caused by a faulty AV cable so check that first. In some cases it is a problem with the GPU and may be repairable by doing the x-clamp replacement (see error 0102) Chyba na cipu...zkontroluj si AV cabe l;)...a casto muze byt problem vyresen kdyz udelas vymenu x clamp?! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 http://www.ripten.com/2008/07/03/xbox-360-review-system-error-e-74/ je toto vono? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Červenec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 alesek jo je jak zkontrolovat AV kabel??? kdyz tam neni XKO normalne jede ale samozrejme takhle nemuzu hrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 alesek jo je jak zkontrolovat AV kabel??? kdyz tam neni XKO normalne jede ale samozrejme takhle nemuzu hrat Nehcic ti to hledat ale myslim ze tam tu chybu mas celkem popsanou..sice nevim co je x-clamp ale myslim ze google pomuze ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Červenec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 no s tím kabelem jak zkontrolovat skusit jinej kabel?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 jo a kdyby to neslo tak pak jedine http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=595746 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Červenec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 vydel jsem nejaky videa jak se toho zbavit ale nejde mi otevrit xko :( budu muset pockat na kamarada a jeste neco je jedno jakou tam nalepím po odflashy nalepku nemaj nejakaky specialni cisla atd??? kdyztak hledam cloveka ktery by mi odflashl mechaniku a dal tam nalepku jako zalohu mu dam origo splintra a WWE a doufam ze mi ten odflash udela zadaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wizzy
Na xku mi blika 4 hrac cervene a na obrazovce to pise e74 erro contact support víte o tom neco nechci si to nechavat odflashovat a potom zase flashovat !!!díky za rady docela me to
////Příště slušněji prosím.Děkuji.Jirka71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts