Wicek Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Ahoj už je to asi hodina co jsem zapnul 3.02 OE DXAR Update maker by Dark_Alex a píše mi to že to rozbaluje a zabaluje 3.02.Pořád rychle bliká karta.Chci se zeptat jestli je to takhle spravně nebo ne že to je takhle dlouho??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 mal si stiahnut ten pack od dutcha tam uz je dxar hotovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wicek Odesláno Prosinec 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 JJ už sem to vypnul a stahnul sem ten z Fora je to daleko lepší už to mám!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wicek
Ahoj už je to asi hodina co jsem zapnul 3.02 OE DXAR Update maker by Dark_Alex a píše mi to že to rozbaluje a zabaluje 3.02.Pořád rychle bliká karta.Chci se zeptat jestli je to takhle spravně nebo ne že to je takhle dlouho???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts