fana1 Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Poradíte mi prosím, která z níže uvedených možností je nejlepší pro použití?? UMD Mode - umožní spouštět ISO / CSO bez vloženého UMD disku Normal -> vyžaduje vložený UMD disk OE isofs legacy -> původní OE No-UMD M33 Driver -> nový No-UMD zvyšující kompatibilitu Sony NP9660 -> využívá originální PRX od Sony Je lepší ten M33 driver nebo spíše Sony NP9660?? Nevím co je to ten PRX...Moc díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Já tam mám to Sony a zadnej problem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rajtas Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 já používal m33 ale pak abych to nemusel furt přehazovat kvůli některým hrám tak jsem přešel na Sony a u toho jsem zůstal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conny Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 v kazdem pripade Sony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fana1
Poradíte mi prosím, která z níže uvedených možností je nejlepší pro použití??
UMD Mode - umožní spouštět ISO / CSO bez vloženého UMD disku
Normal -> vyžaduje vložený UMD disk
OE isofs legacy -> původní OE No-UMD
M33 Driver -> nový No-UMD zvyšující kompatibilitu
Sony NP9660 -> využívá originální PRX od Sony
Je lepší ten M33 driver nebo spíše Sony NP9660?? Nevím co je to ten PRX...Moc díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts