Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pomocte vybrat mobil

dirtyskunk

Recommended Posts

čau chci si koupit nějakej tel do 7000,- +/- 500,- ale fungl novej a nevim jakej napadl mě: NOkIA 6110 NAVIGATOR co sem četl tak je v pohodě

tak poradtě jeslti znáte lepší za tu cenu nepotřebuji WIFI :) a chci GPS

nokia-6110-navigator.jpg

Nokia 6110 Navigator je výborně vybavený mobil s operačním systémem Symbian 9.1 s prostředím S60. Telefon pracuje v sítích GSM i UMTS, podporuje data HSPDA. Telefon má již v sobě modul GPS a mapy. Telefon má vestavěné stereo reproduktory s 3D zvukem.

Rozměry telefonu: 101 x 49 x 20 mm Hmotnost telefonu: 123 gramů Displej-barvy, rozlišení: TFT 16.7mil barev, 240x320 bodů Pohotovostní doba: až 264 hodin Videohovory: ano Typ baterie: Li-Pol, 900mAh Paměť tel. / Paměť.karta: 40MB / MicroSD Paměť na tel. čísla / SMS: sdílená / sdílená Pásma GSM: 850/900/1800/1900/UMTS Fotoaparát, rozlišení: ano 2MPix MP3 vyzvánění, přehrávač: ano, ano Operační systém: ano, Symbian 9.1 S60 Bluetooth / Infraport: ano / ano WAP / GPRS / EDGE ano, ano tř.32, ano tř.32 Rádio: ano, stereo Diktafon, záznamník: ano, ano MMS: ano Výměnné kryty: ne Vícehlasé vyzvánění: ano 64 hlasů E-mail, xHTML: ano, ano Hlasité hands-free: ano Java hry, aplikace: ano, ano Kalendář, upomínky: ano, ano Hlasové vytáčení: ano Profily vyzvánění: ano

Jedná se o průlomový telefon v oblasti mobilní navigace. Nabízí plně integrovaný navigační systém GPS (globální systém pro určování polohy) a AGPS (podporovaný globální systém). Pomocí přístroje Nokia 6110 Navigator mohou uživatelé snadno a rychle zjistit svou aktuální polohu na mapě, hledat cíle, vyhledávat přesné trasy nebo služby. Kromě toho Nokia 6110 Navigator umožňuje rychlý a bezproblémový přístup k on-line informacím pomocí technologie HSDPA (High Speed Downlink Packet Access), rychlostí až 3,6 Mbps. E-maily lze vyřizovat v reálném čase díky technologii push e-mail, která podporuje i přílohy. Inteligentní Nokia 6110 Navigator je ideálním nástrojem pro 3G multimédia, neboť umožňuje sdílení videonahrávek v reálném čase a videohovory, a je vybaven 2megapixelovým fotoaparátem se samostatnou spouští, panoramatickým režimem a vestavěným bleskem.

Tak co? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

N95 je jako navigace celkem nepouzitelna... doporucuju MDA + GPS modul (pokud by nebyl integrovanej)

jinak nevim proc sem cpete SE kdyz je pozadavek GPS :D

proč myslíš? jediný s čím sem tam nebyl spokojenej jsou ty Nokia Maps ....ale není žádnej problém si tam nahrát jiný...:)..treba TomTom:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

proč myslíš? jediný s čím sem tam nebyl spokojenej jsou ty Nokia Maps ....ale není žádnej problém si tam nahrát jiný...:)..treba TomTom:cheesygrin:

ja bych nebyl spokojenej s ovladanim... Schvalne zkus ovladat TT na N95, a pak na nejakym PDA

edit: iphone by u me jako plnohodnotnej telefon nepadal v uvahu

na p990 jsem zapomnel, pro tu platej stejny podminky jako na PDA bez integrovany GPS :D (i kdyz prave p990 bych se vyhnul kvuli celkem malo rozsirenymu IUQ3)

Odkaz ke komentáři

siemens A50 doporucuji muj prvni foun.. lamerum jako ty doporucuju.... (uz si konecne odpuste zakladat podobne topici.. je to zlozvy... a furt swe na sebe snazite upozornit omg.. radsi zajdete na chatbox kde vam pomuzou) k topicu.. kup si to nejdrazsi a mas to ;)

Odkaz ke komentáři

Jo to taky doporučuji mám ASUS A696 a paráda, hlavně je dobrý že to má winy a do toho můžeš cpát softwaru. Iphone je hezká hračka, ale myslím si že to nic neumí oproti Windows Mobile 6.0.

A u toho HTC je jediná chybička takt procesoru jen 200Mhz, alespoň vydrží baterka :-)

Zítra si jdu koupit N73, podle mě nejlepší mobil na trhu poměr x cena. Propojím s PDA a ....!!

Odkaz ke komentáři

právě včera jsem se díval na mobily a chtěl jsem nějakej ne-plastovej telefon takže moje oko spadlo na 8800 nebo 8600 v bazaru se daj sehnat docela levně takže to nebude takovej problém .. mě stačí jenom volat a psát smsky budík a poznámky .. to je všechno :-D ... a jediný mínus je trochu ta váha .. ale aspoň neuletim do vesmíru když bude nějaký tornádo :)

Odkaz ke komentáři

na Iphone nemám :D

N95 taky nemám už o tich 7000,- sem se dost rozhodoval......

Woko nahodil celkem slušnej přístroj ale jen 65 000 barev ta nokia má 16 000 000

už sem jí obědnal...sehnal sem jí za 6900,- což si myslim že jako plnohodnotná GPS, telefon a celkem slušnej foták ujde :)

!!!!!!!!!!! lol eFko jakym lamerům? na to jak vypadáš si docela dost vyskakuješ, radči vem dudlík a di si lehnout spambote :lol: ..jen sem se chtěl poptat co si lidi myslej o tom NAVIGATORU

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu