dirtyskunk Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 čau chci si koupit nějakej tel do 7000,- +/- 500,- ale fungl novej a nevim jakej napadl mě: NOkIA 6110 NAVIGATOR co sem četl tak je v pohodě tak poradtě jeslti znáte lepší za tu cenu nepotřebuji WIFI :) a chci GPS Nokia 6110 Navigator je výborně vybavený mobil s operačním systémem Symbian 9.1 s prostředím S60. Telefon pracuje v sítích GSM i UMTS, podporuje data HSPDA. Telefon má již v sobě modul GPS a mapy. Telefon má vestavěné stereo reproduktory s 3D zvukem. Rozměry telefonu: 101 x 49 x 20 mm Hmotnost telefonu: 123 gramů Displej-barvy, rozlišení: TFT 16.7mil barev, 240x320 bodů Pohotovostní doba: až 264 hodin Videohovory: ano Typ baterie: Li-Pol, 900mAh Paměť tel. / Paměť.karta: 40MB / MicroSD Paměť na tel. čísla / SMS: sdílená / sdílená Pásma GSM: 850/900/1800/1900/UMTS Fotoaparát, rozlišení: ano 2MPix MP3 vyzvánění, přehrávač: ano, ano Operační systém: ano, Symbian 9.1 S60 Bluetooth / Infraport: ano / ano WAP / GPRS / EDGE ano, ano tř.32, ano tř.32 Rádio: ano, stereo Diktafon, záznamník: ano, ano MMS: ano Výměnné kryty: ne Vícehlasé vyzvánění: ano 64 hlasů E-mail, xHTML: ano, ano Hlasité hands-free: ano Java hry, aplikace: ano, ano Kalendář, upomínky: ano, ano Hlasové vytáčení: ano Profily vyzvánění: ano Jedná se o průlomový telefon v oblasti mobilní navigace. Nabízí plně integrovaný navigační systém GPS (globální systém pro určování polohy) a AGPS (podporovaný globální systém). Pomocí přístroje Nokia 6110 Navigator mohou uživatelé snadno a rychle zjistit svou aktuální polohu na mapě, hledat cíle, vyhledávat přesné trasy nebo služby. Kromě toho Nokia 6110 Navigator umožňuje rychlý a bezproblémový přístup k on-line informacím pomocí technologie HSDPA (High Speed Downlink Packet Access), rychlostí až 3,6 Mbps. E-maily lze vyřizovat v reálném čase díky technologii push e-mail, která podporuje i přílohy. Inteligentní Nokia 6110 Navigator je ideálním nástrojem pro 3G multimédia, neboť umožňuje sdílení videonahrávek v reálném čase a videohovory, a je vybaven 2megapixelovým fotoaparátem se samostatnou spouští, panoramatickým režimem a vestavěným bleskem. Tak co? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 no je to hlavně na tobě...vypadá dobře....ale já bych stejně radši koupil SE...ale je to každýho věc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 iphone by mel byt do tech 7k ale pochybuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 ^^ jo, ale to bude v tý nabídce na smlouvu....ale každopádně bych počkal... já bych koupil ten Iphone, kdybych neměl svůj vyhovující SE K550i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dirtyskunk Odesláno Červenec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 jasný, nemyslete si že nevim co si koupit :D jen chci vedět třeba jestli by jste radši vzaly něco jinýho :) Wizzy: to rozhodně neni.... Luk3z: já SE nemusim ani trochu nevim proč :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimalos Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 ja bych si koupil se k 810i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 ten Navigator je celkem dobrej foun...ale ja bych si treba priplatil tak 1000 a koupil bych si N95 ...už se dá fpoho sehnat tak za těch 8000Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 N95 je jako navigace celkem nepouzitelna... doporucuju MDA + GPS modul (pokud by nebyl integrovanej) jinak nevim proc sem cpete SE kdyz je pozadavek GPS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 kamos si koupil MDA MIO i s vestavenou GPS a jeste neco za asi sest tacu,ale nevim jaky MIO to je,jenom vim ze je z czechcomputeru xD nebo z alzy? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 N95 je jako navigace celkem nepouzitelna... doporucuju MDA + GPS modul (pokud by nebyl integrovanej)jinak nevim proc sem cpete SE kdyz je pozadavek GPS :D proč myslíš? jediný s čím sem tam nebyl spokojenej jsou ty Nokia Maps ....ale není žádnej problém si tam nahrát jiný...:)..treba TomTom:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Iphone :) i kdyz nevim s tou cenou :(,a teda kdyztak tu 6110 je to dobrej mobil,a co treba jeste Nokia N73? ta by sla taky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 NO,tak SE sem cpat muzu kdyz si koupi SE treba P990i a k tomu BT GPS modul a bude mit plnohodnotny PDA a navigaci s velkou a dotykovou obrazovkou a nahrat do toho TomToma pro symbian :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 proč myslíš? jediný s čím sem tam nebyl spokojenej jsou ty Nokia Maps ....ale není žádnej problém si tam nahrát jiný...:)..treba TomTom:cheesygrin: ja bych nebyl spokojenej s ovladanim... Schvalne zkus ovladat TT na N95, a pak na nejakym PDA edit: iphone by u me jako plnohodnotnej telefon nepadal v uvahu na p990 jsem zapomnel, pro tu platej stejny podminky jako na PDA bez integrovany GPS :D (i kdyz prave p990 bych se vyhnul kvuli celkem malo rozsirenymu IUQ3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Matka má N95 8gb a ta navigace neni moc použitelná ... mapu kde zrovna seš ti to sice zobrazí zdarma,ale aby to fungovalo tak musíš něco zaplatit u operátora ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 a co takhle tohle.?? http://www.mobilka.cz/pda-kapesni-pocitace/htc-p3470-pharos-cz-lokalizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 siemens A50 doporucuji muj prvni foun.. lamerum jako ty doporucuju.... (uz si konecne odpuste zakladat podobne topici.. je to zlozvy... a furt swe na sebe snazite upozornit omg.. radsi zajdete na chatbox kde vam pomuzou) k topicu.. kup si to nejdrazsi a mas to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 a co takhle tohle.?? http://www.mobilka.cz/pda-kapesni-pocitace/htc-p3470-pharos-cz-lokalizace Jo to taky doporučuji mám ASUS A696 a paráda, hlavně je dobrý že to má winy a do toho můžeš cpát softwaru. Iphone je hezká hračka, ale myslím si že to nic neumí oproti Windows Mobile 6.0. A u toho HTC je jediná chybička takt procesoru jen 200Mhz, alespoň vydrží baterka :-) Zítra si jdu koupit N73, podle mě nejlepší mobil na trhu poměr x cena. Propojím s PDA a ....!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 právě včera jsem se díval na mobily a chtěl jsem nějakej ne-plastovej telefon takže moje oko spadlo na 8800 nebo 8600 v bazaru se daj sehnat docela levně takže to nebude takovej problém .. mě stačí jenom volat a psát smsky budík a poznámky .. to je všechno :-D ... a jediný mínus je trochu ta váha .. ale aspoň neuletim do vesmíru když bude nějaký tornádo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 já bych bral to, co měli všichni ve Step Up 2....neví někdo o co jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dirtyskunk Odesláno Červenec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 na Iphone nemám :D N95 taky nemám už o tich 7000,- sem se dost rozhodoval...... Woko nahodil celkem slušnej přístroj ale jen 65 000 barev ta nokia má 16 000 000 už sem jí obědnal...sehnal sem jí za 6900,- což si myslim že jako plnohodnotná GPS, telefon a celkem slušnej foták ujde :) !!!!!!!!!!! lol eFko jakym lamerům? na to jak vypadáš si docela dost vyskakuješ, radči vem dudlík a di si lehnout spambote :lol: ..jen sem se chtěl poptat co si lidi myslej o tom NAVIGATORU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.