Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

čau chci si koupit nějakej tel do 7000,- +/- 500,- ale fungl novej a nevim jakej napadl mě: NOkIA 6110 NAVIGATOR co sem četl tak je v pohodě

tak poradtě jeslti znáte lepší za tu cenu nepotřebuji WIFI :) a chci GPS

nokia-6110-navigator.jpg

Nokia 6110 Navigator je výborně vybavený mobil s operačním systémem Symbian 9.1 s prostředím S60. Telefon pracuje v sítích GSM i UMTS, podporuje data HSPDA. Telefon má již v sobě modul GPS a mapy. Telefon má vestavěné stereo reproduktory s 3D zvukem.

Rozměry telefonu: 101 x 49 x 20 mm Hmotnost telefonu: 123 gramů Displej-barvy, rozlišení: TFT 16.7mil barev, 240x320 bodů Pohotovostní doba: až 264 hodin Videohovory: ano Typ baterie: Li-Pol, 900mAh Paměť tel. / Paměť.karta: 40MB / MicroSD Paměť na tel. čísla / SMS: sdílená / sdílená Pásma GSM: 850/900/1800/1900/UMTS Fotoaparát, rozlišení: ano 2MPix MP3 vyzvánění, přehrávač: ano, ano Operační systém: ano, Symbian 9.1 S60 Bluetooth / Infraport: ano / ano WAP / GPRS / EDGE ano, ano tř.32, ano tř.32 Rádio: ano, stereo Diktafon, záznamník: ano, ano MMS: ano Výměnné kryty: ne Vícehlasé vyzvánění: ano 64 hlasů E-mail, xHTML: ano, ano Hlasité hands-free: ano Java hry, aplikace: ano, ano Kalendář, upomínky: ano, ano Hlasové vytáčení: ano Profily vyzvánění: ano

Jedná se o průlomový telefon v oblasti mobilní navigace. Nabízí plně integrovaný navigační systém GPS (globální systém pro určování polohy) a AGPS (podporovaný globální systém). Pomocí přístroje Nokia 6110 Navigator mohou uživatelé snadno a rychle zjistit svou aktuální polohu na mapě, hledat cíle, vyhledávat přesné trasy nebo služby. Kromě toho Nokia 6110 Navigator umožňuje rychlý a bezproblémový přístup k on-line informacím pomocí technologie HSDPA (High Speed Downlink Packet Access), rychlostí až 3,6 Mbps. E-maily lze vyřizovat v reálném čase díky technologii push e-mail, která podporuje i přílohy. Inteligentní Nokia 6110 Navigator je ideálním nástrojem pro 3G multimédia, neboť umožňuje sdílení videonahrávek v reálném čase a videohovory, a je vybaven 2megapixelovým fotoaparátem se samostatnou spouští, panoramatickým režimem a vestavěným bleskem.

Tak co? :)

Odesláno
proč myslíš? jediný s čím sem tam nebyl spokojenej jsou ty Nokia Maps ....ale není žádnej problém si tam nahrát jiný...:)..treba TomTom:cheesygrin:

ja bych nebyl spokojenej s ovladanim... Schvalne zkus ovladat TT na N95, a pak na nejakym PDA

edit: iphone by u me jako plnohodnotnej telefon nepadal v uvahu

na p990 jsem zapomnel, pro tu platej stejny podminky jako na PDA bez integrovany GPS :D (i kdyz prave p990 bych se vyhnul kvuli celkem malo rozsirenymu IUQ3)

Odesláno

Jo to taky doporučuji mám ASUS A696 a paráda, hlavně je dobrý že to má winy a do toho můžeš cpát softwaru. Iphone je hezká hračka, ale myslím si že to nic neumí oproti Windows Mobile 6.0.

A u toho HTC je jediná chybička takt procesoru jen 200Mhz, alespoň vydrží baterka :-)

Zítra si jdu koupit N73, podle mě nejlepší mobil na trhu poměr x cena. Propojím s PDA a ....!!

Odesláno

právě včera jsem se díval na mobily a chtěl jsem nějakej ne-plastovej telefon takže moje oko spadlo na 8800 nebo 8600 v bazaru se daj sehnat docela levně takže to nebude takovej problém .. mě stačí jenom volat a psát smsky budík a poznámky .. to je všechno :-D ... a jediný mínus je trochu ta váha .. ale aspoň neuletim do vesmíru když bude nějaký tornádo :)

Odesláno

na Iphone nemám :D

N95 taky nemám už o tich 7000,- sem se dost rozhodoval......

Woko nahodil celkem slušnej přístroj ale jen 65 000 barev ta nokia má 16 000 000

už sem jí obědnal...sehnal sem jí za 6900,- což si myslim že jako plnohodnotná GPS, telefon a celkem slušnej foták ujde :)

!!!!!!!!!!! lol eFko jakym lamerům? na to jak vypadáš si docela dost vyskakuješ, radči vem dudlík a di si lehnout spambote :lol: ..jen sem se chtěl poptat co si lidi myslej o tom NAVIGATORU

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu