Šmitka Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Čus, mam problém. Když připojim PSP k PC tak ho najde jenom jako USB device a jde použít jenom jako flashka. Měl jsem FW 3.80M33-3 a teď mam FW 4.01-2 a pořád to nejde. Dík za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 a co mas,mas xp nebo nejakej starsi system? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Míra Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Mrkni sem: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007110007 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Šmitka Odesláno Červenec 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Mam XP, ale zkoušel jsem to na třech dalších Pc s XP a vždy ho najdou jenom jako USB device. Kámoš má PSP slim a jemu to na všech PC (XP) najde jako PSP type b. A podle toho návodu jsem to zkoušel dřív na tom FW3.8 s IR SHELL a mě PC nenajde to zařízení PSP type b ale vyzkočí "nalezen nový hardware USB device" a nejde to nainstalovat s žádnými drivery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Zkus v XMB přepnout mode USB na UMD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Šmitka Odesláno Červenec 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Tak jsem to zkusil přepnout ale pořád to nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Šmitka
Čus, mam problém. Když připojim PSP k PC tak ho najde jenom jako USB device a jde použít jenom jako flashka. Měl jsem FW 3.80M33-3 a teď mam FW 4.01-2 a pořád to nejde. Dík za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts