Silas Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 tak jsem se chtěl podívat v mulleteru na jedno iso, a nejde mi to spustit, hlásí mi to chybu, viz. screen - neví někdo nějakou radu? :) btw: zkoušel jsem to v 10.2 i v 9.2, a pořád ta samá chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 15, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Dela mi to samy , taky nevim co s tim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Windowsy? Service pack? Net framework? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Červenec 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 jo díky :) bylo to tim, že jsem neměl nainstalovanej Microsoft .NET Framework :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Silas
tak jsem se chtěl podívat v mulleteru na jedno iso, a nejde mi to spustit, hlásí mi to chybu, viz. screen - neví někdo nějakou radu? :)
btw: zkoušel jsem to v 10.2 i v 9.2, a pořád ta samá chyba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts