°°K°A°M°° Odesláno Březen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2006 http://www.gamespot.com/psp/action/daxter/screenindex.html silne jiste i zabavne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamos Odesláno Březen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2006 ty brdo chtel bych nakou skakacku kua :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2006 Daxter bude jedna ze 3 nejlepších her jara 2006. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2006 To teda už se těšim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Březen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2006 Nevypadá to vůbec špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Březen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2006 Mrkněte na rozhovor s tvůrci Daxtera. Vyjadřují se nejen k němu, ale i k věčným dohadům, jestli je lepší PSP nebo PS2, kde je lepší grafika...PSPgamer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Duben 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2006 http://handheld.hrej.cz/clanky/recenze/daxter/ podle všeho to je nářez :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Duben 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2006 no to si pis, ze to narez je ! Uz som to 2-krat presiel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates III Odesláno Duben 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2006 jo-není špatná hra a je to hra typu-kera jen tak neomrzi...:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srato Odesláno Duben 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2006 a videli jste ji uz v nejakem ceskem online obchode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates III Odesláno Duben 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2006 ještě ne,myslím,že si na to ještě chvíli počkáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepek Odesláno Duben 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2006 uz ji maji na www.gamestation.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates III Odesláno Duben 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2006 tak to je mazec...gamestation je naproti skoly,takze zitra to du koupit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2006 tak to je mazec...gamestation je naproti skoly,takze zitra to du koupit :-D Tak to je mazec, to já si to zejtra tak max. objednám :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates III Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 mno tak sem byl dneska v gamestation a nemaj to tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 mno já bych si to asi nekupil... radši si počkám na godfather a star wars III. :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Duben 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2006 No Daxter je nepochybne omnoho lepsi nez Godfather...stacili mi recenzie na PC verziu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2006 Zejtra si pro něj jedu :P (zase 14kil v riti :? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2006 Prosím všechny, co tuhle hru už dohráli nebo jsou dál než já o radu: Jsem asi v půlce a mám zabít toho vosího bosse(je to ten druhej, po tom broukovi) 1.část ještě zvládám, ale potom co si začne sedat na zdi (ta vosa) a vypouštět ze zadečku ty malý hajzlíky(vždycky po třech)-nevím co dál. těch hajzlíků jsem zabil mraky a pořád nic. Čím je mám zabíjet nebo co s tou vosou- jak jí kill??? Už mě fu*k se*e!!! THX za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Duben 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2006 no uz si to az tak nepamatam, ale v tom leveli si ziskal taku novu zbran, nie ? Tu osiu kralovnu mozes zabit len touto zbranou...ja som to presiel v pohode hned na prvykrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2006 No mám akorát ten rozprašovač na ten zelenej plyn, na oheň a na ty modrý koule + el.plácačku a nějaký komba, ale ty jsou asi na prd. Ještě to nějak zkusím, ale pište když budete vědět, pls a thx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2006 To mě po*er záda, hned na první pokus jsem jí udolal s těma modrejma výbojema a to bych se bejval i vsadil, že jsem to zkoušel!!!!thx moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Duben 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2006 novidis, to som mal na mysli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2006 Mám taky problém s prvním bossem tá zelená kobilka nebo co to je.Je zakuklená tak do ni bouchnu a ona vystřelí asi 5těch malích broukú potom to udělám ještě jednou a pak se rozkukluje a začne po mě střílet a skákat!!Pak mě tavolá ten ELF nebo co to je že na něj platí ten plyn ale nemůžu se k němu dostat a vždy mě zabije.Co mám dělat?Díyk moc čau!:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Květen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2006 Musíš mu zaplynovat obličej a potom ztuhne a bouchni ho do zadku a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.