myschoo Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2006 co ti da vyzbieranie 1001 vajicok? Citovat
placek Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2006 Uvidíš finální video: "Clankův den v Insomniacu."Docela sranda.Tys nenašel 1001 vajíček? Citovat
myschoo Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2006 kdeze..otvoril som vsetky sny potom som sa tym uz nezaoberal...na to by som si asi netrufol :) Citovat
natron Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2006 Ahoj, hraju ted Daxtera a seknul jsem se nejak moc brzo :D Po te pasazi, co jsem letal na tom stroji v zahrde a zlikvidoval jsem tim zelenym sprejem ty hnede skarede cosi a nakonec jsem zabil tu muru co vyletela ze zeme, tak jsem pokecal s Elfem. No a pote jsem sel spat a zahral si matrix. A ted nevim jak dal, nejde mi opustit mistnost, kde je ten Elf a nevim kam mam jit ..Nebo mam hrat Matrix, az zabiju nekakej urcitej pocet nepratel ? Prosim tedy o radu zkusenejsi :-) Za kazdou odp diky, Michal. Citovat
san andreas Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2006 helejte na jak dlouho je tahle hra? Citovat
folty.hans Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2006 tot spravna otazka.... Citovat
san andreas Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2006 neomrzi rychle chci ji koupit a nevim Citovat
placek Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2006 helejte na jak dlouho je tahle hra? Hlavní příběh okolo 12 hodin.Ale vyzbírání všech 1001 precursor eggs je ,tak na 25 hodin! Citovat
san andreas Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2006 hmm tak o tohly hre budu premyslet Citovat
neo665 Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2007 PLs zasekl jsem se v rybarne,z ty mistnostit vede jen jedna cesta prz takovou popast a jeste ktomu je ta druha stran vyvysena nemozny tam vyskocit prelete bo neco takovyho.Muzu si tam vyvola 2 kostky ledovy aleto je taky na ... a u stropu jsou klece ale na ty nevyskacu ani nahodou vi nekdo jak dal?do tyhle mystnosti sem se dostal po krach.na jedny strane j e ta mistnost a na druhy ase jen kry kde ale zase najdu brouka.a za nim je strrraaaaaaaasne velka prikurtovana ryba.Vi nekdo? :( Citovat
Skuruťák Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2007 Mam dotaze ohledne Daxtera... Teda ani ne tak k naplni hry,jako spise k jejimu technickemu zpracovani. V Daxterovi je pomerne sikovne vyresen system loadingu bez preruseni hry,ale pri nacitani dalsich lokaci dochazi k znatelnemu poklesu framerate. Teda aspo umne tomu tak je.Mam stahnutou nejakou verzi small rip. Ten pokles snimkovani mne ale udivuje,protoze jde az pod unosnou mez a hra pripomina na chvili zpomaleny film. Je to normalni,nebo je nekde problem? Citovat
placek Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2007 PLs zasekl jsem se v rybarne,z ty mistnostit vede jen jedna cesta prz takovou popast a jeste ktomu je ta druha stran vyvysena nemozny tam vyskocit prelete bo neco takovyho.Muzu si tam vyvola 2 kostky ledovy aleto je taky na ... a u stropu jsou klece ale na ty nevyskacu ani nahodou vi nekdo jak dal?do tyhle mystnosti sem se dostal po krach.na jedny strane j e ta mistnost a na druhy ase jen kry kde ale zase najdu brouka.a za nim je strrraaaaaaaasne velka prikurtovana ryba.Vi nekdo? :( Zdá se to sice jako,že se tam nedá přeskočit z těch ledových kostek ,ale jde to! Musíš se odrazit z kraje té velké kostky vlevo a nakonec se Daxter přichytí za kraj té klece.Je to skoro jediný menší BUG ve hře.Taky jsem tam skákal asi hodinu.Mam dotaze ohledne Daxtera...Teda ani ne tak k naplni hry,jako spise k jejimu technickemu zpracovani. V Daxterovi je pomerne sikovne vyresen system loadingu bez preruseni hry,ale pri nacitani dalsich lokaci dochazi k znatelnemu poklesu framerate. Teda aspo umne tomu tak je.Mam stahnutou nejakou verzi small rip. Ten pokles snimkovani mne ale udivuje,protoze jde az pod unosnou mez a hra pripomina na chvili zpomaleny film. Je to normalni,nebo je nekde problem? Ani náhodou.Plná hra jede naprosto bez problému! Stáhni si FULL. Citovat
neo665 Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2007 PLs zasekl jsem se v rybarne,z ty mistnostit vede jen jedna cesta prz takovou popast a jeste ktomu je ta druha stran vyvysena nemozny tam vyskocit prelete bo neco takovyho.Muzu si tam vyvola 2 kostky ledovy aleto je taky na ... a u stropu jsou klece ale na ty nevyskacu ani nahodou vi nekdo jak dal?do tyhle mystnosti sem se dostal po krach.na jedny strane j e ta mistnost a na druhy ase jen kry kde ale zase najdu brouka.a za nim je strrraaaaaaaasne velka prikurtovana ryba.Vi nekdo? :( Zdá se to sice jako,že se tam nedá přeskočit z těch ledových kostek ,ale jde to! Musíš se odzazi z kraje té velké kostky vlevo a nakonec se Daxter přichytí za kraj té klece.Je to skoro jediný menší BUG ve hře.Taky jsem tam skákal asi hodinu. ja uz tam skacu tejden,diky za radu :) BTW Dexter je pecka! Citovat
michaelv Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2007 HELP ZÁSEK!!!!!!!!!!! Jsem asi tak na 63% a nevim kam dál??? Podle radaru jsem dolezl sem! Světlo ukazuje na tyto dveře: zde v místnosti je uprostřed nějaká koule ve výšce NEVIM JESTLI MÁ NĚJAKOU FUNKCI na výběr mám jen teleport se třemi úkoly které jsem již dávno splnil. ZDE volba ze tří udělaných úkolů _____________________________________ KDY A KDE SE ZBAVÍM TÉTO ČERVENÉ ZÁSTĚRY??? Citovat
myschoo Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2007 Začal som uploadovat komplet walkthrough od tvorcou hry. Ma 24 MB a obsahuje vsetko od podrobnych popisov lokacii az po obrazky. http://www.mydatabus.com/public/myschoo/daxter_walkthrough.zip Citovat
MAMUTH Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2007 jj tenhle walkthrough je supr a da se podle nej najit i to posledni vajicko...uz jsem ho sem daval...ale to uz je davno,ja osobne jsem podle nej dohledaval asi 30 vajec Citovat
Prédátor Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2007 michaelv:musis jít do toho kola myslim prvniho jak je tam taková ta růžová řeka.Když tam vlezeš přímo proti tobě jsou vrata která se neotvírala.Teď by se měli otevřít,ale musíš mít projitý všechny kola v tom monolitu. Citovat
michaelv Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2007 MOCKRÁT DÍKY ZA NÁVOD! Problém byl V STRIP MINE2 úkol jsem témeř splnil ale neměl jsem odtud odcházet, před teleportem jsou velké dveře které se otevřou a za nimi souboj s DRUHOU KRÁLOVNOU. a tj vše!!!!! JEDU DÁL...... ještě jednou DÍKY ZA NÁVOD Citovat
Big Smoke Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2007 Jo jo, ta královna je pěkně těžká, dělal jsem jí dva dny a nemoh jsem jí udělat (protože jsem nevěděl jak na ni) a pak jsem si Daxtera vymazal ale byla to zatraceně dobrá hra, i když určená pro měně letý... :D :lol: Citovat
folty.hans Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2007 tak neřekl bych že daxter je hra po méně letý ;) Citovat
MAMUTH Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2007 taky bych to netvrdil, kralovsky jsem se u ni bavil (dokonce jsem ji mel original) a dohral jsem ji 2x...daxter je podle me neco jako animovany filmy od pixaru...muzou se u nich bavit jak deti,tak dospeli,proste skvela zabava bez ohledu na vek Citovat
myschoo Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2007 ta osia kralovna? ... ja som ju dal asi na 8-10 pokusov... inak toto bola sakra dobra hra ;) :) Citovat
Prédátor Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2007 Dobrá hra to opravdu je.Já se bavil u těch snů ty byli asdi nejlepčí a potom ten poslední king ten byl docela těžkej.Nepřijde mi,že by to byla hra pro méně léte je to docela těžký.Já ho dohrál taky a je prostě dobrý. Citovat
Splintex Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2007 MOCKRÁT DÍKY ZA NÁVOD!Problém byl V STRIP MINE2 úkol jsem témeř splnil ale neměl jsem odtud odcházet, před teleportem jsou velké dveře které se otevřou a za nimi souboj s DRUHOU KRÁLOVNOU. a tj vše!!!!! JEDU DÁL...... ještě jednou DÍKY ZA NÁVOD ja ty dvere nemuzu najit Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.