erik.dan Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2011 Ahoj včera jsem si koupil dextra mám asi 17% a celý den přemýšlím jak dál..jsem ve city street naposledy jsem udělal ten matrix a jak háže ty kameně na protivníky pomocí kolečka křížku atd.. a nikam už mě to nechce pustit nevím kam dál..poraďte prosííím Citovat
erik.dan Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2011 tak teda nevím co mám dělat Citovat
erik.dan Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2011 čas 2:20 to už mám oboje hotové mám všechny 3 poháry jak u jednoho tak i u druhého..ale nevím kam mám jít dál.. můžu jít jen do tech dveří ve kterých jsem už byl.. nic nowého se mě neotevřelo...díval jsem sena další videa když dojdu k tomu baru tak se me tam neukáže to video co je tu jen tam mužu vejít ale dál mě to nepustí Citovat
Slyrapjack Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2011 V tom baru jsou vzadu na levo dveře Citovat
erik.dan Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2011 jo jo už jsem na to přišel =D nevedel jsem že musím zapálit ten plamen aby to prorazolo tu pavučinu...díky díky a omlouvám se za poplach :bash: Citovat
Slyrapjack Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2011 :D ono je to celkem lehké, víc jsem se zapotil u Jax and Daxter Lost Flontier Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.