Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

psp jak na hry..?

Wesley.Borland

Otázka

Jsem tu novy takze sorry...jestli to pisu nekam spatne...nebo tak nejak...

Mam nove psp...a samozrejme...stahuju hry z netu...jenomze...jak sem si cetl ty navody...tak vubec nevim jak tam tu hru dostanu aby mi to bez problemu slo...a neposralo se mi psp...takze bych vas chtel poprosit kdo mi mi tak strucne vysvetlil ktere programy potrebuju stahnout pro hrani her...nebo odkaz kde bych to mohl pochopit...

diky za odpovedi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

21 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Jsem tu novy takze sorry...jestli to pisu nekam spatne...nebo tak nejak...

Mam nove psp...a samozrejme...stahuju hry z netu...jenomze...jak sem si cetl ty navody...tak vubec nevim jak tam tu hru dostanu aby mi to bez problemu slo...a neposralo se mi psp...takze bych vas chtel poprosit kdo mi mi tak strucne vysvetlil ktere programy potrebuju stahnout pro hrani her...nebo odkaz kde bych to mohl pochopit...

diky za odpovedi...

Nejdříve prosím napiš jaký máš firmware. Ten najdeš v Settings -> System Settings -> System Information

Linky:

http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4330

- tento si pročti

http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6661

- pokud máš fw 1.5 (nebo 2.71 SE-X, ale to nejspíš nebudeš mít pokud to nemáš od někoho, kdo ti ho tam nechal), tak se můžeš pokusit o upgrade na 3.02 OE-A

Odkaz ke komentáři

• 0
myslíte že to pochopil že to sem má napsat!? :D

Spíš to vypadá, že si stáhl ty soubory na 3.02 OE-A a chce ten upgrade kusit rovnou...

EDIT: Jestli toto bude číst Dutch, tak by se možná hodilo napsat do topicu "Pro Začáttečníky", aby když chtějí radu napsali do topicu, který založí svůj firmware :))

Odkaz ke komentáři

• 0

Vieme ze nejsi pako, ale je mnoho ludi co pise ze neni pako a potom dalsi topic je

""HELP HELP, downgradoval som na 1.50 a teraz mi nejde nastartovat psp, poomooc,"" :) :) ale potom je uz neskoro

BRICK si nevybera, BRICK si vyberaju ludia, ktori robia veci bez rozmyslu a pripravy.

Odkaz ke komentáři

• 0

takze mam...system Software Version 2.00...

takze co mi tedka poradite...?Jo chtel sem se zeptat ze kdybych si to nejak zmenil ten fw...aby mi sly nelagalni.hry...pujdou my potom i legalni... koupeny hry z obchodu...?Asi jo co...ale stejne sem se chtel zeptat...Diky za odpoved...

Odkaz ke komentáři

• 0
takze mam...system Software Version 2.00...

takze co mi tedka poradite...?Jo chtel sem se zeptat ze kdybych si to nejak zmenil ten fw...aby mi sly nelagalni.hry...pujdou my potom i legalni... koupeny hry z obchodu...?Asi jo co...ale stejne sem se chtel zeptat...Diky za odpoved...

Podívej se pro jistotu na to jakou máš desku (viz. topic "Pro Začátečníky") a poku bude ok (což nejspíš bude .)), tak udělej Downgrade (viz. topic ...) na 1.5 a z toho Upgrade na 3.02 OE-A a poté 3.02 OE-B.

Jinak originální hry ti půjdou normálně jako na fw podporovaným Sony, ale na tomto máš výhod i *.iso (...) her..

http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4330

Odkaz ke komentáři

• 0

Pokud sem to dobre pochopil tak tu desku bez toho cisla tam...je starsi...tu mam...a s cim cislem je novejsi...tu ktrerou mit nemam...takze ted normalne downgrade na 1.5 a pak ten upgrade jak si psal...az to budu mit tak hry tam normalne nakopiruju podle taky toho navodu...dobre dik...pockam si jestli sem se na tu desku dival dobre a pak se do toho pustim...

Odkaz ke komentáři

• 0
Pokud sem to dobre pochopil tak tu desku bez toho cisla tam...je starsi...tu mam...a s cim cislem je novejsi...tu ktrerou mit nemam...takze ted normalne downgrade na 1.5 a pak ten upgrade jak si psal...az to budu mit tak hry tam normalne nakopiruju podle taky toho navodu...dobre dik...pockam si jestli sem se na tu desku dival dobre a pak se do toho pustim...

Pokud nemáš TA-082, tak udělej Downgrade na 1.5 a poté Upgrade na 3.02 OE-A -> OE-B

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak uz to mam...:-D

Hele k cemu mi je ten upgrade na 3.02 OE-B...mam 3.02 OE-A

A jeste...Muze se mi stat Brick s nelegalnimi hrami...?To znamena ze kdyz ted mam ten upgrade a nahraju si na pamet nejakou hru a ta ze by mi Brickla PSP?

Diky vsem...za odpoved

Upgrade na 3.02 OE-B ti umožní hrát PS1 hry a ty teď poslední dobou letí :wink: .

Brick ti s nahráváním a spouštěním *.iso (...)her nehrozí, tak už nahrávej :))

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu