netix Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Pokud používáte QIP INFIUM rovnou přejděte ke kroku 2! Krok 1) a)Stáhněte si Qip Infium např.zde http://mcr.spssoftware.cz/infium9010pack.rar je to už nainstalované i s vybranou cz! b)Zapněte QIP-naběhne vám tento rámeček zvolte vytvořit nový QIP účet... do kolnky napište cokoliv stejně si myslim že si pak vyberete aby vám to rovnou přihlašovalo ;) takže třeba já mám NetixFreeze pak dejte heslo a máte vytvořený účet..dáte přihlásit přidáte icq jabber atd... c)Odhlašte se Krok 2)a)najděte si smajlík který chcete vložit do qipu a uložte si ho b)Jděte do složky kde máte qip a jděte těmito složkami:QIP Infium/Smilies/QIP Infium smilies objeví se vám toto(moje smajly sou upravený) c)Přejmenujte svůj smajlík na aa,ab...pokud chcete vyměnit pokud ne všiměte u jakých písmenek smajlíci končí a dopisujte bz,ca,cb... d)Otevřete _define a podívejte se kolikátý v pořadí je váš smajl popř. pod jakou zkratkou...a přepište tag např.: já si *WALL* změnil na : lol: (bez mezery) a přidal tohoto smajlíka :lol: pak vše uložte a zapněte Qip,přihlašte se jděte do nastavení/rozhraní a vypněte Používat textové smajlíky...pak už se můžete kochat svými smajlíky...pokud chcete aby vaši přátelé viděli smajlíky co jim poslíte musí mit stejnou konfiguraci tzn že třeba :dozey: musí mít pod dozey a vy taky jinak to uvidi jenom on... Vím že je to jednoduché ale snad vám to pomůže...:D Pokud objevim zpusob přidám jak se to dá dat i do jiných(ICQ6,QIP2005,...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts