lubanek Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Harry Potter and the Order of the Phoenix Asi tuhle hru moc lidi nehralo ale zkusim to. Mam vsechny ukoly hotove krome dvou Gryffindor common room a Transfiguration countyard, nevim co dal nikdo se mnou nemluvi kdyby nekdo vedel bych moc rad DIK :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anatolian Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Ahoj tz hru jse nekolikrat dohral,tak popis presne kde jsi,co to dela-nedela a snad ti pomuzu,kdyz si vzpomenu.V Nebelvirsky spol.mistnosti jsi el udelat ukol pro Ginny ne?!Myslim,ze to bylo ukrast nejakej elixir pod neviditelnym plastem..Je to tak?Jestli uz jsi to udelal a ona s tebou uz dal nechce mluvit a na mape pritom mas porad vyznaceno,ze pro ni mas udelat ukol,tak to nech plavat,protoze ja to mel takhle a kdyz jsem dodelal posledni ukol tak toto zmizelo a hra dal pokracovala uz na ministerstvo..Ten druhy ukol mi prosim popis,protoze si nemuzu vubec vzpomenout o co jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Taky jsem to nekolikrat dohral, a netusim kde jsi....popis tvuj problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenman Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Ahoj, řešil jsem úplně stejnej problém http://console-forum.net/showthread.php?t=10312 nakonec jsem ho vyřešil tak, že se mi nechtělo ty sochy hledat a tak jsem hru smazal:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubanek Odesláno Červenec 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 cau,ten ukol s temi lektvarami jsem uz dodelal a jestli zmizne pak tak je to v poho,ale ten druhy mi sviti na zahrade uprostred je naky globus ci co ale nikdo tam nemluvi,ale jestli to bude ten problem s temi sochami tak ty jsem taky nenasel snad jen 3 myslite ze pak oba oznacene ukoly zmiznou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anatolian Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 cau,ten ukol s temi lektvarami jsem uz dodelal a jestli zmizne pak tak je to v poho,aleten druhy mi sviti na zahrade uprostred je naky globus ci co ale nikdo tam nemluvi,ale jestli to bude ten problem s temi sochami tak ty jsem taky nenasel snad jen 3 myslite ze pak oba oznacene ukoly zmiznou? Ahoj vcera jsem ti tu psal dve odpovedi a bud jsem magor a musim fetovat nebo co,protoze koukam a neni tu ani jedna a nebo je magor nekdo jinej,pac ji musel smazat..Dokonce jsi mi i odpovidala a nevim,kam se to podelo,jestli chces jeste pomoc tak napis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubanek Odesláno Červenec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Vsem moc díííííííííky uz jsem nasel vsech 5 chrlicu jedu dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suky69 Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 zdat mam tky mensi problem vzdycky kdyz vejdu do naky mistnosti myslim ze se to menuje nak dark a este neco a chci tam neco zamirit tak me tam vyhodi takova babka a mam tam sundat nakou knizku pro nakyho kluka ale nevim jak ji dat dolu aby ta babka me nevyhazovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubanek Odesláno Červenec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 :psp:Prvni bez do Gryffindor boys dormitory tam si vezmi neviditelny plast, zajdi k te "babce" :wohow: a tam vezmes kouzelny lektvar. Pak odneses zpatky ten plast a zase se vratis sundat tu knihu :psp: jo to je ten prvni lektvar a ten druhy opet si vezmas neviditelny plast a dole kde ten kluk chtel po tobe ty prisady je ucitel ktereho ted obejdes a stipnes ten druhy :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubanek Odesláno Červenec 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 TED Jsem to dohral super Uz se nemohu dockat na Harry Potter and the Half-Blood Prince melo by to vyjit November 2008 :wohow: :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Branzik Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Caf mam otazku..da se nekde ve hre prepnout jazyk zapnul jsem to a vybehla na me spanelstina..a tu vazne neovladam...:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 no v hlavnim menu, ne? ale ve spanelstine nevim, jestli to najdes...a zkus vymazat save hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Branzik Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Prave ze tam nemuzu najit zadny nastaveni nic... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 hehe já se španělsky učím už čtvrtým rokem, tak ale nevím, jak bych ti tak pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Branzik Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Tak mam asi nejakou verzi jen se spanelskou lokalizaci ..:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackgod Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Vsem moc díííííííííky uz jsem nasel vsech 5 chrlicu jedu dal ahoj, hele a kde jsi našel ty chrliče? protože já to mám označený na tom náměstíčku u přeměňování, ale žádný chrlič tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.