Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Harry Potter prosim o pomoc

lubanek

Recommended Posts

Ahoj tz hru jse nekolikrat dohral,tak popis presne kde jsi,co to dela-nedela a snad ti pomuzu,kdyz si vzpomenu.V Nebelvirsky spol.mistnosti jsi el udelat ukol pro Ginny ne?!Myslim,ze to bylo ukrast nejakej elixir pod neviditelnym plastem..Je to tak?Jestli uz jsi to udelal a ona s tebou uz dal nechce mluvit a na mape pritom mas porad vyznaceno,ze pro ni mas udelat ukol,tak to nech plavat,protoze ja to mel takhle a kdyz jsem dodelal posledni ukol tak toto zmizelo a hra dal pokracovala uz na ministerstvo..Ten druhy ukol mi prosim popis,protoze si nemuzu vubec vzpomenout o co jde

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cau,ten ukol s temi lektvarami jsem uz dodelal a jestli zmizne pak tak je to v poho,ale

ten druhy mi sviti na zahrade uprostred je naky globus ci co ale nikdo tam nemluvi,ale jestli to bude ten problem s temi sochami tak ty jsem taky nenasel snad jen 3 myslite ze pak oba oznacene ukoly zmiznou?

Odkaz ke komentáři

cau,ten ukol s temi lektvarami jsem uz dodelal a jestli zmizne pak tak je to v poho,ale

ten druhy mi sviti na zahrade uprostred je naky globus ci co ale nikdo tam nemluvi,ale jestli to bude ten problem s temi sochami tak ty jsem taky nenasel snad jen 3 myslite ze pak oba oznacene ukoly zmiznou?

Ahoj vcera jsem ti tu psal dve odpovedi a bud jsem magor a musim fetovat nebo co,protoze koukam a neni tu ani jedna a nebo je magor nekdo jinej,pac ji musel smazat..Dokonce jsi mi i odpovidala a nevim,kam se to podelo,jestli chces jeste pomoc tak napis

Odkaz ke komentáři

:psp:Prvni bez do Gryffindor boys dormitory tam si vezmi neviditelny plast,

zajdi k te "babce" :wohow: a tam vezmes kouzelny lektvar.

Pak odneses zpatky ten plast a zase se vratis sundat tu knihu :psp:

jo to je ten prvni lektvar a ten druhy opet si vezmas neviditelny plast

a dole kde ten kluk chtel po tobe ty prisady je ucitel ktereho ted

obejdes a stipnes ten druhy :psp:

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu