kirko74 Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Zdravím Nedávno som kúpil Xbox 360 premium,zapojil som ho a zistil som ze sa nedá vytvoriť profil. V nastaveniach mi píše že mám pripojit zariadenie ale mam tam pripojeny HDD. Je problem v konzole , v HDD alebo to treba nastavit dik :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Amper Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 to bude tim HDD, zkus ho vytahnout a zamacknout poradne z5, v konzole by to byt nemelo kdyz ukladas profil na MU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kirko74 Odesláno Červenec 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Nefunguje Do create profile ma nepusti stale vypisuje ze mam vlozit MU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Amper Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 tak ho reklamuj, nic jine bych nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 jj hod jim to tam zpátky at ti daj pořádnou mašinu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kirko74 Odesláno Červenec 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Ano bol to zli HDD. Vimenili ho a us ide ok DIKES :wohow::bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kirko74
Zdravím Nedávno som kúpil Xbox 360 premium,zapojil som ho a zistil som ze sa nedá vytvoriť profil. V nastaveniach mi píše že mám pripojit zariadenie ale mam tam pripojeny HDD. Je problem v konzole , v HDD alebo to treba nastavit dik :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts