L1ST3r Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Caute věděl jsem že to bude hučet jak vysavač ale ještě v tym nějak chrasti jak kdyby padal dýšt do rýny nebo co prostě takovi divny chraštění je to normální? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 není :) to xko vyhoď nebo pokud má flash tak ho vyhodím za tebe :) btw k tématu :) pokud to dělá od začátku...hodil bych to do servisu :) mě déšť do rýny nekapal :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L1ST3r Odesláno Červenec 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 jako všechno jede v pohodě no... ale jaksi v tom chrastí, nějak se mi to nechce dávat do servisu:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 ne to delaj vsechny xka teda aspon diskuzy kterou jsem o tom četl myslim nekde tady na foru tak tam vsici napsali ze jim taky chrasti kdyz ho vemu ja a zatresu snim (bez cd) tak tam neco malinko chrasti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L1ST3r Odesláno Červenec 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 me to dela(lo) při točení DVD tak se myslel že to škrábe nebo tak, ale neškrábalo. Tak sem ho položil a zase tam chrastilo tak se mdo toho zcitem tukl a už tam nechrastí :)... snad to tak zustane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 jo aha tak to je neco jinyho skus se podivat jestli nemas bordel v mechanice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
L1ST3r
Caute věděl jsem že to bude hučet jak vysavač ale ještě v tym nějak chrasti jak kdyby padal dýšt do rýny nebo co prostě takovi divny chraštění je to normální?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts