Pida SuXxX Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 Mám problém mám tento kabel http://www.xboxline.com/hd-component-cable-xbox-360-p-284.html?zenid=2e070b9a0dfa2dfaa92b7c014152e46e možná jiný,ale konce sou stejný a nvm jak ho připojit k LCD.Když nějaký zapojim tak mi jde zvuk,ale obraz nevidím,asi to zapojuju špatně vůbec nvm jak na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 musíš podle tech barev pokud vím tak jsou 3 červená , žlutá , bíla tak to do nich zapoj presne nevim ktery ale meli by to byt ti první z leva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 16, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 saitek , kdyz tomu nerozumis tak radsi nic nepis... Mas na tom lcd component vstup ? , musis do lcd zapojit vsech 5 koliku , Zeleny+modry+cerveny je obraz (rgb) , a bily+cerveny je na zvuk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 saitek , kdyz tomu nerozumis tak radsi nic nepis...Mas na tom lcd component vstup ? , musis do lcd zapojit vsech 5 koliku , Zeleny+modry+cerveny je obraz (rgb) , a bily+cerveny je na zvuk... JE SOrry spletl jsem si to s palem sorry :ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pida SuXxX Odesláno Červenec 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 Jo díky už mi to jde,ale já myslel,že žlutej je na video.... ale to je jedno hlavně že mi to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pida SuXxX
Mám problém mám tento kabel http://www.xboxline.com/hd-component-cable-xbox-360-p-284.html?zenid=2e070b9a0dfa2dfaa92b7c014152e46e možná jiný,ale konce sou stejný a nvm jak ho připojit k LCD.Když nějaký zapojim tak mi jde zvuk,ale obraz nevidím,asi to zapojuju špatně vůbec nvm jak na to.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts