NirvanaFanBoy Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 Ahoj, všici....nějak jsem se momentálně začal "zajímat" o Windows XP na PSP a tak jsem začal hledat na Googlu....samozřejmě mi naběhlo spousta odkazů, ale na jednom byl stručný návod.....vyzkoušel jsem ho a fungoval....možná existuje víc stránek s návody, ale chci se s vámi podělit o tento stručný návod.... | | | | \ / Odkaz zde : http://www.wikihow.com/Put-Windows-XP-on-your-PSP Přeji hodně štěstí....:psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 uz je to tu po nekolikaty je to zas ten pres prohlizec zadnej windows xp :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sataspatas Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 jo a jeste v ajine kdo to ma furt prekladat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 jo a jeste v ajine kdo to ma furt prekladat Kazdej, kdo neni tatar a uvedomuje si, v jake dobe zije. Je narocne si prelozit "Connect", "Copy", "Yes", "No" ? :D BTW jak rika Hojas86, dokolecka to same. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NirvanaFanBoy Odesláno Červenec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Tak to se moc omlouvám že to sem cpu poněkolikátý.....neprohlížel jsem si celý fórum....ale řek bych že tohle je stručnej návod....a nevim co je tak složitýho na překladu.....to seš negramotnej sataspatas?? :blink::blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.