Lekis Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 Kdyz se registruju na xbox live tak potrebuji postal code, daval jsem tam psc ale to nechce brat:cry: muzete mi napsat co tam mam dat? Diky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 Napis do google "postal code" a prdni tam prvy co najdes. ale neviem preco to nebere PSC ked xbox live je legalne aj pre CR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Amper Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 a na ktery stat to mas hodene? USA nebo UK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bonoman1 Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 musis mit adresu usa nebo uk ucet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lekis
Kdyz se registruju na xbox live tak potrebuji postal code, daval jsem tam psc ale to nechce brat:cry: muzete mi napsat co tam mam dat? Diky moc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts