bambus79 Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 muze mi prosim nekdo poradit kdyz na ps3 vytvarim network ucet tak vzdy skoncim u on line id pak me to nechce pustit dale zkusil jsem uz vsechny mozne kombinace a nic nevite nekdo co s tim diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 online id by mela bejt prezdivka... zkus bambus79 xD (to snad nikdo mit nebude) kdyby to presto neslo, napis co ti to pise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bambus79 Odesláno Červenec 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 tak to nejde napsalo to the online id youentered cannot be used please choose another online id Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lomax Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 Mas si vybrat jinou prezdivku...mam dojem, ze to je omezeny na pocet pismen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bambus79 Odesláno Červenec 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 a nemusi se pred ti m konzole nejak registrovat na internetu nebo tak neco.nebo jestli nema ma byt prvni pismeno velky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 a nemusi se pred ti m konzole nejak registrovat na internetu nebo tak neco.nebo jestli nema ma byt prvni pismeno velky? Nemusi .... proste tam davas prezdivku kterou uz nekdo pouziva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bambus79 Odesláno Červenec 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 kdyz ja uz toho zkusil a porad nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 kdyz ja uz toho zkusil a porad nic Verim tohle se mi take stavalo nevim zkus treba: bambus_cz bambus79 bambusek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bambus79 Odesláno Červenec 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 ok uz to jde diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bambus79
muze mi prosim nekdo poradit kdyz na ps3 vytvarim network ucet tak vzdy skoncim u on line id pak me to nechce pustit dale zkusil jsem uz vsechny mozne kombinace a nic nevite nekdo co s tim diky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.